Egy búcsúban cukiskodtak Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei

2024. július 09.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai hatalmas kalandra indultak. Ellátogattak egy szlovákai búcsúba a szüleikkel, ahol még egy körhintára is felültek.
Borbély Alexandra

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikerlányai nagy kalandra indultak. A színésznő és párja elvitték gyermekeiket egy szlovákiai búcsúba, a kis családi programról pedig képeket is posztoltak az Instagramra. Nagy Ervin és Borbély Alexandra édes kis ruhácskába öltöztették ikerlányaikat, akik mindenkit levettek a lábukról a közösségi oldalon.

Elza és Franciska hihetetlenül nagyra nőttek – idén ősszel lesznek kétévesek – és láthatóan nagyon élvezték a hatalmas izgalmakat. Meg sem lepődünk, hiszen volt minden, mi szem-szájnak ingere: a búcsú tele volt színes lufikkal és cuki plüssállatokkal, az édességes stand pedig különleges finomságokkal.

Az ikrek tüneményesek voltak, ahogyan felfedezték a vásárt, ahol még egy körhintára is felültek. A kicsik hihetetlenül édesek voltak aranyos, fodros és virágmintás ruhácskáikban. Borbély Alexandra több fotót is megosztott a kirándulásról, amelyekből kiderült, hogy a kislányok még egy szélforgót is kaptak ajándékba a vásárból.

Ha te is kíváncsi vagy arra, mennyire élvezték Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Elza és Franciska a szlovákiai búcsút, akkor kattints ide a képekért, amelyeket a színésznő posztolt az Instagram-oldalára.

A színésznő egyébként nemrég a Karlovy Vary-i Filmfesztiválon járt, ahol bemutatkozott Iveta Grofova filmje, a The Hungarian Dressmaker, aminek főszerepére Borbély Alexandrát választották ki. A második világháború idején, a magyar határhoz közel játszódó szlovák háborús dráma stábja félig magyar filmes szakemberekből áll, és Alexandra mellett Ujlaky Dénest, Molnár Piroskát, Derzsi Jánost, Bandor Évát, Monori Lilit és Mátray Lászlót is láthatjuk benne.