Katalin hercegné olyat tett, amitől szem nem marad szárazon

2024. október 03.
Katalin hercegné legendásan jószívű, és ezt újfent bizonyította azzal, hogy megölelt egy fiatal rákbeteget. Egyszerűen könnyeket csal az ember szemébe a megható pillanatról készült fotó.
Fotó: Katalin hercegné megölelt egy rákbeteget

Katalin hercegné mindig is híres volt a nagylelkűségéről és szeretetteljes gesztusairól. Épp csak újra munkába állt a rákkezelése után, máris sikerült megríkatnia a fél világot egy újabb nemes gesztusával.

A walesi hercegné megölelte egy fiatal rákbeteg társát, miután Vilmos herceg meghívta a Windsori kastélyba, hogy készítsen képeket. Liz Hatton (16) lelkes fotós, aki egy ritka és gyógyíthatatlan agresszív daganattal küzd, és Katalin hercegné férje felkérte, hogy csatlakozzon hozzájuk egy beiktatási eseményre, és örökítse meg a résztvevőket.

A yorkshire-i Harrogate-ből származó Liz igyekszik minél több eseményen részt venni, ahol fotózhat. Személyes meghívást Vilmostól, miután meséltek neki rákbeteg Lizről a London Air Ambulance Charity-n, aminek a herceg a védnöke.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Liz a családjával együtt kapott meghívást, hogy személyesen találkozzanak Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.  Az érzelmes találkozás során a hercegnő – aki a múlt hónapban bejelentette, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését – magához ölelte a tinédzsert. 

Természetesen más fotósok is megörökítették a szívszorító pillanatot, ami ráadásul Katalin hercegné első olyan fotó, ami „munka közben” készült róla a rákkezelése óta, bár a találkozót „magánjellegűnek” minősítették. Eddig számos találkozót tartott Katalin hercegné és több elfoglaltságon is részt vett, de egyikről sem készült fotó.

 „Örülök, hogy találkozhattam ma Lizzel Windsorban. Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirált. Köszönjük, hogy megosztotta velünk a fotóit és történetét” – írta Katalin hercegné és Vilmos herceg a közös posztjukban a közösségi médiában.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images