Kétévesek lettek Borbély Alexandra ikrei – legújabb fotóikon igazi nagylányoknak látszanak

2024. október 13.
Rohan az idő! Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Elza és Franciska tegnap a második születésnapjukat ünnepelték.
Borbely Alexandra ikrei

Két éve ilyenkor hatalmas volt Nagy Ervin és Borbély Alexandra öröme: október 12-én a színésznő világra hozta az ikreket, Elzát és Franciskát. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő, ugyanis a lányok máris kétévesek lettek!

Bár Borbély Alexandra próbálja védeni a lányok személyiségi jogait, és nem igazán mutat róluk szemből fotókat, a születésnapjuk alkalmából posztolt néhány édes képet az ikrekről. Ezekből jól látható, hogy a szülők nagyon kitettek magukért: lufikkal, unikornisokkal, és a természetesen csodás tortákkal ünnepelték meg a lányok születésnapját. (A fotókat itt tudod megnézni.)

De a fotókon az is jól látszik, milyen hatalmasat nőttek a lányok az utóbbi időben. Elza és Franciska már igazi nagylány, két kis copfjukkal nagyon imádnivalóak!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagy Ervin (@nagy_ervin_hivatalos) által megosztott bejegyzés


Annak idején Borbély Alexandra elmesélt néhány részletet a lányok születéséről a rajongói kérdésére. Kiderült például, hogy a szülés – ahogyan az ikreknél lenni szokott – nem volt teljesen zökkenőmentes. A színésznő az Instagramon tartott kérdezz-felelekben árulta el, hogy a kislányok korábban érkeztek a kiírt dátumnál. A koraszülés miatt hosszasabb kórházi megfigyelésre volt szükség, így végül egy hónapot kellett bent tölteniük.

„Szerencsés vagyok. Bár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, s örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek” – írta 24 óráig elérhető válaszában Borbély Alexandra. „Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemős nővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon talán kétségbeestem volna.”

Fotó: Central Archív