Megnyitott Thomas Sabo első márkaboltja

2014. november 21.
Budapest szívében, a Kristóf téren újból megnyitott az életmódmárka első hivatalos márkaboltja.

Az üzlet megnyitóját november 5-én rendezték egy hatalmas éjszakába nyúló partival egybekötve, ahol olyan sztárok is megjelentek, mint Dobó Kata vagy Radics Gigi – aki még egy rögtönzött koncerttel is meglepte a márka rajongóit.

A nemrég tulajdonosváltáson átesett üzlet megújult külsővel és belső térrel, valamint rengeteg meglepetéssel, s a teljes Thomas Sabo ékszerkínálat tárházával várja a látogatókat.

„A Thomas Sabo folyamatosan terjeszkedik Magyarországon,a megújult budapesti üzletben epdig kiemelt figyelmet fordítunk a személyes, vásárlói igényekre – a Kristóf tér imponzáns környezete pedig a lehető legjobb választás a stílusos ékszermárkának.” – mondta Strasser Orsolya, az STR Jewellery Kft. ügyvezető tulajdonosa és a Thomas Sabo franchise partnere.

A piacvezető ékszermárka idei legnépszerűbb slágere, a ‘Karma Beads’ kollekció karácsonyra új termékkínálattal és meglepetésekkel várja az oda látogatókat: november végéig a Karma lánc megvásárlása esetén ugyanis a kiválasztott gyöngyöt ajándékba adja a márkabolt!