A sztárok legszebb ruhái az American Music Awards-on

2014. november 24.
Az egyik legnevesebb amerikai zenei díjátadó vörös szőnyegén az elegáns és a letiszult darabok álltak a középpontban, ám rikító színekből és merész dekoltázsokból sem volt hiány.

Jennifer Lopez

A színésznő-énekesnő a díjátadón való fellépései miatt jó párszor átöltözött a show-n, ám ez a világosrózsaszín Reem Acra ruha mindent vitt a nude színű Christian Louboutin magassarkúval együtt. Vigyázat! Ilyen és ehhez hasonló ruhához kell egy jó nagy adag önbizalom és a kockahas sem éppen hátrány…

Kendall Jenner

Az Estée Lauder legújabb arca egy tavalyi kollekciós Yigal Azrouël ruhát viselt – eleganciában így is magasan felülmúlta celeb testvéreit. Az estélyi alja átlátszó volt, ezért a topmodell egy fekete rövidnadrágot is alávett, ám a két darab egyáltalán nem tűnik különállónak. Egyébként a ruha kifutós változata ennél sokkal merészebb volt..

Taylor Swift

Az énekesnő igazán boldog lehetett, hiszen nem csak az egyik legjobban öltözött celeb volt a show-n, hanem egy díjat is hazavihetett. Michael Kors ruhája modern szabása és a mentazöld színe miatt az egyik nagy kedvencünk lett.

Selena Gomez

A 22 éves, mexikói származású énekesnő-színésznő Armani Privé ruhája első ránézésre nagyon visszafogottnak tűnik, főleg ha egy zenei díjátadóról beszélünk – ám hátul cseppet sem kelt szolid benyomást,hiszen elég merészen ki van vágva. A szetten túl a rúzs és a fülbevaló tökéletes színkombinációja is említés érdemel, hiszen pompásan sikerültek.

Nicki Minaj

Igazi meglepetés volt a botrányos ízléséről elhíresült énekesnő, hiszen ez az Alexander Wang ruha csodásan mutatott rajta! A finoman fodrozott, elöl diszkréten kivágott ruhát egy fekete Manolo Blahnik cipővel párosította Nicki, aki a már védjegyévé vált rózsaszín ajkaival kápráztatta el a fotósokat.

Fergie

A 39 éves énekesnő jobban néz ki, mint valaha: úgy tűnik, hogy egy jó erős imidzsváltáson ment keresztül, hiszen a merészen kivágott, rövid darabokat valahogy mindig előnyben részesítette: ezt a Halston Heritage márkájú estélyit viszont mintha egyenesen ráöntötték volna. Fergie tökéletes ruhájának receptje: csak ott mutat picivel többet, ahol kell.

Rita Ora

A brit énekesnő mindig biztosra megy a vörös szőnyegen: most egy élénksárga, sellőfazonú Zac Posen estélyivel hívta fel magára a figyelmet, ami szépen kiemelte az alakját. A haját illetően kicsit jobban odatehette volna magát, hiszen olyan ezzel a frizurával, mintha egy konditeremből sétált volna ki.

Kate Beckinsale

Az est egyik legszebbje kétségtelenül a fehér Kaufman Franco ruhát viselő Kate Beckinsale. A szolid dekoltázsát a gyémánt Bvlgari nyaklánc csak még jobban kiemelte, a haja és a sminkje pedig úgyszintén tökéletesre sikeredett.

Julianne Hough

Az amerikai műsorvezetőt nem sokan ismerik hazánkban, ám a tengertúlon hatalmas sztárnak számít, s ennek megfelelően ő is kitett magáért. Zuhair Murad 2015-ös Resort kollekciójából választott egy narancsszínű ruhát, ami egy igazi optikai csalódás: a gyönyörű estélyi dekoltázsa ugyanis egy furfangos megoldásnak köszönhetően nyakláncnak tűnik.