3+1 PopUp Store karácsonyi ajándékötletekkel

2014. december 05.
Valami igazán különleges ajándékot szeretnél idén a fa alá tenni? Esetleg saját magad lepnéd meg egy izgalmas, tervezői darabbal? Íme 3+1 karácsonyi PopUp Store, ahol érdemes körbenézned!

Ruszkai Jewellery – december 4-10., Gresham Palota

Idén először a Four Seasons Hotel saját karácsonyi vásárral készült, amelyet az épület szívében, a Zrínyi Passage-on állított fel a szálloda kreatív csapata. Ruszkai Orsi egyedi gyűrűcsodái máris megtalálhatóak a helyszínen. Az esemény különlegessége, hogy eddig még nem látott darabokat csodálhattok meg, itt mutatkozik be ugyanis az új kollekció. Mivel Orsi minden ékszere egyedi és megismételhetetlen, lehet, hogy éppen a titeket megszólító gyűrű is ott lesz: ne szalasszátok el.

Bővebb infó itt!

 

Dorka Petrity – december 5-6., Solinfo Lámpastúdió

Új és régebbi kollekciós táskái mellett Dorka rengeteg meglepetéssel vár mindenkit, aki designer kiegészítőt keres karácsonyra. Ha limitált szériás darabokra vágytok, semmiképpen ne maradjatok le az eseményről, hiszen a tervező egy mini karácsonyi kollekcióval készül. Rengeteg apróság között is válogathattok majd: kulcstartók, telefontokok, pénztárcák, barátságkarkötők, egyedi karácsonyi ajándékok várnak rátok. A márka újdonságát, a névre szóló, monogramozott táskacharmokat a helyszínen is elkészítik nektek. Az 5-50% kedvezmény teszi még örömteljesebbé a vásárlást.

Bővebb infó itt!

 

Balilla – december 11-13. és 18-20., Telep

Balázs Lilla ékszerei december két hétvégéjén is megtalálhatóak és megvásárolhatóak a Telepen. Kihagyhatatlan ajánlat, hiszen 30-70% kedvezménnyel tudjátok beszerezni a kiszemelt kiegészítőket. A választék bőségesnek ígérkezik: válogathattok idei és régebbi kedvencek között, illetve a tavaszi kollekció statement darabjai is bemutatkoznak. Az igazi karácsonyi Balilla hangulat érdekében saját enterior designnal és belső megoldásokkal készülnek a szervezők. A karácsonyi meglepetések sora még itt sem ér véget, ugyanis az Instagramon és a Facebookon is fut egy-egy játék, ahol hat-, illetve tízezer forintos utalványt lehet nyerni.

Bővebb infó itt!

+1 Karácsonyi vásár az Openben

Nem éppen PopUp, de nem lehet kihagyni ünnepi vásárlókörutunk során. Decemberben hetente kétszer (csütörtökönként 15-19h, szombatonként 10-14h) karácsonyi vásárral vár benneteket az Open Showroom. Érdemes figyelni a Facebook-oldalukat, mert minden nap újabb ajándékötleteket posztolnak a showroomban megtalálható tervezők darabjaiból.

Bővebb infó itt!