Egy divatblogger karácsonyi vágyai

2014. december 19.
Bloggerünk, Festy összeállított egy karácsonyi toplistát, amit most velünk is megosztott. Következzen, hogy milyen ajándékról is álmodozik egy vérbeli divatblogger.

Sziasztok!

Gondolom, karácsony előtt ti is szoktatok álmodozni ajándékokról, és akár eljátszani a gondolattal, hogy mik lennének a legnagyobb vágyaitok, amikből ha csak egy is teljesülne, akkor ti lennétek a legboldogabbak kerek e világon. Összegyűjtöttem az én szívemnek legkedvesebb „álom” karácsonyi ajándékokat:

1. Romantikus utazás a Maldív-szigetekre

Sokan reménykedünk abban, hogy a párunk egyszer meglep egy egzotikus utazással és a hideg télből a nyárba repít minket.

2. Egy Chanel-táska

Egy ikonikus Chanel-táska minden fashionista lánynak az egyik legnagyobb vágya, é ez alól én sem vagyok kivétel.

3. Manolo Blahnik magas sarkú

A Szex és New Yorkban nem véletlen, hogy Carrie kedvenc márkája a Manolo, hiszen ez a cipők királynője. Minden egyes lábbeli egy művészeti alkotás. Mr. Big is tudta mivel kell megkérnie a szerelme kezét!

4. iPhone 6

Nálam az iPhone állna a fontossági listám első helyén, mert a mostani telefonom több mint három éves, és hát mit mondjak, elég rossz „bőrben” van.

5. Pandora karácsonyi karkötő

Egy különleges ékszerrel ritkán lehet melléfogni, mert a nők imádnak szép dolgokat kapni a kedvesüktől. A Pandora összerakós, gyűjtögetős karkötői egyre népszerűbbek, mert mindenki saját magára szabhatja, és állíthatja össze a charmokat az egyéniségéhez illően.

Festy (www.festyinstyle.blog.hu)