A legtrendibb magassarkúk szilveszterre

2014. december 30.
A csillogó, gyöngyökkel kirakott magassarkúktól kezdve a legszexisebb vörös tűsarkúig szinte az összes olyan luxusmárka lábbelijét összeszedtünk, amitől még elragadóbb lehetsz szilveszterkor!

Démoni vörös

Balról jobbra: Charlotte Olympia (Ára: 1025 $) Schutz (Ára: 200$), Zara (Ára: 9999 Ft).

Nem kérdés, hogy a vörös cipők az egyik leginkább egyértelmű választásunk karácsonykor. Szerencsére idén is válogathatunk a szebbnél szebb darabok közül.

Csillogó metál

Balról jobbra: Lanvin (Ára: 890 $), Topshop (Ára: 85 $), Zara (Ára: 9999 Ft).

Mindenkit túl fogsz ragyogni a karácsonyi partin, ha egy ilyen tündöklő cipőt húzol. Szinte az összes szín megy ezekhez a metálos, aranyos árnyalatokhoz, túl sokat tehát a ruhán sem kell gondolkodnod.

Elegáns fekete

Balról jobbra: Casadei (Ára: 920 $ ), Guess (Ára: 175 euró), Michael Kors (Ára: 97 $)

A szín, ami bármikor bevethető – minden nő birtokában kell lennie egy fekete magassarkúnak melyet a hétköznapokon ugyanúgy tud viselni, mint ünnepélyes alkalmakkor. A sokpántos, talpbetétes verziók még egy áttáncolt éjszaka után sem lesznek kényelmetlenek.

Tündöklő balerina

Balról jobbra: Michael Kors (Ára: 125$), J.Crew (Ára: 140$), Oscar de la Renta (Ára: 1095$)

Az sem jelenthet gondot, ha nem jársz biztosan a tűsarkakon, hiszen ma már rengeteg gyönyörű balerinacipőt is lehet kapni. A hegyesebb orrú változatok elegánsabbak, így inkább ezeket ajánljuk az ünnepekre.

Jégkirálynő kékben

Balról jobbra: Dolce&Gabbana (Ára: 1545 $), Jimmy Choo (Ára: 995 $), Zara (Ára: 15995 Ft)

A hideg árnyalatok kedvelőinek tökéletes választás a kék magassarkú, ami minden szettedet feldob majd. A merészebbeknek a színátmenetes, gyöngyös verzió igazi must-have a szezonban!