A 72. Golden Globe legmesésebb ruhái

2015. január 12.
Tegnap este adták át az Arany Glóbusz díjakat a legjobb filmes alakításokértk - ám mi nem csak a színészeket ünnepeljük, hanem a szebbnél szebb ruhakölteményeket is. Íme a mi kedvenceink!

Amy Adams

A két díjra is jelölt színésznő egyszerűen nem tud hibázni a vörös szőnyegen. Amy idén a Legjobb női alakításért kapott díjat mozis vígjáték kategóriában (Nagy szemek), de a ruhája is hibátlan volt. Világoskék, asszimmetrikus Versace szaténruhája igazán frappáns derékvonallal rendelkezett: a függőleges gyűrődések nem csak karcsúsították az alakját, de ki is hangsúlyozták a domborulatait.

Kate Beckinsale

Kate-től már megszokhattunk, hogy nagyon odateszi magát a vörös szőnyegen való szereplésekkor: tegnap este Elie Saab tervezte szürke selyemszoknyájához párosította a gazdagon flitterekkel díszített felsőjét – egyszerűen tökéletes.

Jennifer Lopez

Kedvenc tervezőjétől, Zuhair Muradtól választott egy igazán elképesztő darabot a színész-énekesnő. A mélyen dekoltált – mélyen felsliccelt ruha nagy sikert aratott a vörös szőnyegen.

Julianne Moore

Igazán partihangulatba került az 54 éves színésznő, aki a gálán a Legjobb női alakítás díját hozta el mozis dráma kategóriában (Megmaradt Alice-nek). Fekete-ezüst átmenettel rendelkező, vállvillantós Givenchy-darabot viselt, melyet ezernyi flitter borított. Persze a sminkjéről is példát vehetünk: erőteljes, füstös szemekhez csak nude árnyalatú, rózsaszínes rúzsokat válasszunk – így sokkal természetesebb lesz a hatás.

Maria Menounos

A 36 éves műsorvezető testresimuló,  királykék színű, uszályos Gabriela Cadena márkájú estélyit viselt, melyet a rajta lévő több száz ezüstszál tett még különlegesebbé. Külön kiemelnénk Maria csepp alakú, gyémántokkal kirakott Chopard fülbevalóját is, ami csak még elragadóbbá tette a megjelenését.

Diane Kruger

A L’Oréal egyik szépségnagykövete egyszerű, ezüstös színű estélyiben jelent meg, ami szolidan, de mégis sejtetni engedte a tökéletes alakját –  gyémánt ékszereit pedig remekül párosította az Emilia Wickstead tervezte ruhájához.

Naomi Watts

A 46 éves brit színésznő sosem szeretett beleolvadni a tömegbe: tűzpiros ajkakkal és egy egyenes vonalú, citromsárga Gucci ruhában jelent meg, amihez a Bvlgari luxusmárka egyik ikonikus, kígyót ábrázoló nyakékét választotta.

Jessica Chastain

Fényes, bronzszínű Atelier Versace ruhájának dekoltázsára nehéz lett volna nem odafigyelni – ám a ruha eleganciája így is bámulatos, akárcsak a színésznő lágy, hullámos fürtjei.

Heidi Klum

Igazi görög istennőként vonult a Golden Globe vörös szőnyegén: tűzpiros, asszimmetrikus ruháját nehéz volt túlszárnyalni.

Chrissy Teigen

Az amerikai topmodell párjával, a kilenc Grammy-díjjal rendelkező John Legend-del érkezett a díjátadóra.Chrissy meseszép, Zuhair Murad tervezte, rózsaszínű ruháját gyönyökkel, flitterekkel és kristályokkal díszítették – a villantások elkerülése érdekében pedig egy testszínű body-t vett a ruhája alá.

Katherine Heigl

A sötétkék színű, szorosan alakkövető Zac Posen darabra mindenki felfigyelt az eseményen – a színésznő nem csak tökéletes ízléssel rendelkezik, de az alakja is irigylésre méltó.

Reese Winterspoon

A színésznő is a szolid megjelenésre szavazott: ujjatlan, csillogó Calvin Klein estélyijében egyszerűen csodálatosan festett.

Emma Stone

Merész választás volt megjelenni az év egyik legstílusosabb gáláján estélyi nélkül, de szerencsére Emma hibátlanul, és elegánsan nézett ki ebben a Lanvin overallban is.

Jennifer Aniston

Visszafogott, fekete, Saint Laurent ruhában tündökölt a színésznő, aki még a tökéletes vádlijait is megvillantotta a felsiccelt estélyijében.

Helen Mirren

Ámulatba ejtően nézett ki a éves színésznő – piros Dolce&Gabbana ruhája mindent vitt, többet nem is kívánunk hozzáfűzni. Az egyik kedvenc jelenségünk volt a gálán.

Amal Alamuddin – Clooney és George Clooney

Első közös vörös szőnyeges szereplésükre a klasszikus-fekete fehér összeállítást választotta a sztárpár – Amal merész, kesztyű – Dior estélyi duója láttán pedig még mi is meglepődtünk, ám az eredmény nagyon is lehengerlő lett.

Behati Prinsloo és Adam Levine

A Victoria’s Secret angyalának kecses alakját még vonzóbbá a ruháján lévő derékvillantás, kiegészítőnek pedig nem is találhatott volna jobbat férjénél, Adam Levine-nél, aki a Maroon5 frontembere.

További díjazottak tévés kategóriában!

Maggie Gyllenhaal – Legjobb tévés női főszereplő /tévéfilm vagy minisorozat (The Honourable Woman)

Patricia Arquette – Legjobb tévés női mellékszereplő (Sráckor)

Ruth Wilson – Legjobb női főszereplő – dráma (The Affair)

Gina Rodriguez – Legjobb tévés női vígjáték főszereplő (Jane the Virgin)

Ha szeretnél többet megtudni a díjazottakról és magáról a gáláról, kattints a beszámolónk linkjére, vagyis IDE!