2015 legsármosabb férfimodelljei

2015. január 13.
Az Instagram legsármosabb pasijai között egy rögbijátekos, egy break-táncos, egy feltörekvő rocksztár, de még egy pilóta is helyett kapott.

Michael Morgan (@Mikeymogz)

Többszörös breaktánc bajnok: 2009-ben a világbajnokságon 4000 (!) jelentkező közül a hetedik helyen végzett a brit modell, akit legtöbbször divatanyagokban láthatunk.

Dan Murphy (@Danmurphymodel)

Az amerikai modell több, mint 15 ezer Instagram követővel rendelkezik: szerepelt már a Hugo Boss, a Ralph Lauren és a Barbour kampányaiban is, szabadidejében pedig pilótaként tevékenykedik – 2014 végére már több, mint 100 óra repülésen volt túl.

Nick Youngquest (@Nick_youngquest)

31 éves ausztrál rögbijátékos, aki csupán pár éve kóstolt bele a modellkedésbe. 2012. óta már rengeteg magazinban szerepelt, többek között Bruce Weber is fotózta már az Abercrombie & Fitch-nek – de a Paco Rabanne legújabb férfiillatát is ő reklámozza.

Silvester Ruck (@Silvesterruck)

A mücheni modell nemrég kezdte a pályafutását, sokáig ugyanis élsportolóként tevékenykedett – manapaság pedig a Dsquared2 szexis Wild nevű parfümreklámjában villogtatja az izmat.

Thor Bulow (@Thorbulow)

Ha éppen nem a kifutók sztárja, Crossfit edzőként tengeti a mindennapjai a szőke dán srác: az Instagram posztjai is tele vannak az edzőteremben készült fotóival.

Ian Mellencamp (@Ianmellencamp)

A hosszú hajú srác szinte már az egész divatvilágot meghódította: a Diesel reklámfotóin csak egy alsónadrágot visel, de Tom Ford 2014-2015-ös őszi-téli kampányának kedvéért már az összes ruhájától megvált. Idén februárban ráadásul saját rocklemezével is kijön, melyben nagybátyja, a Grammy-díjas énekes, John Mellencamp segédkezett.