Vagány esőkabát és virágminta Manuela új kollekciójában

2015. március 29.
Maráczy Manuélát talán már nem kell bemutatnunk azoknak, akik velünk együtt rajongói a magyar dizájnerek alkotásainak. Pláne azoknak, akik érdeklődnek a gyermek divat iránt is. A Manuela márka megálmodója, alapítója és tervezője most az új tavaszi, nyári gyermek kollekcióját mutatja be.

„Még mindig leginkább a gyerekeim inspirálnak, de nyilván bármilyen szín, forma szembe fut velem és megragad, azt elraktározza az agyam a tudatalattimban és egyszer csak előjön kis idő múlva valamilyen formában. A virágminta továbbra is nagy kedvencem, úgy érzem, hogy még rejteget plusz dolgokat magában, ezért használtam ismét ezt a grafikát. – mondja Manuéla.

A szokásos pólók, ruhák és leggingsek mellett két új terméket is találhatunk az új kollekcióban: a népszerű kezeslábast és a nagyon hasznos esőkabátot. „ Régóta kérdezték tőlem a vásárlók, mikor lesz esőkabát és bevallom már én magam is hiányoltam a jó és szép gyermek esőkabátokat. Hát lett, nagy örömünkre.”

A méretezést tekintve történt egy kis változás, ugyanis, ahogy Manuéla lányai nőnek, úgy a ruhák is velük együtt. Ez azt jelenti, hogy 98-tól egészen már 134-ig kaphatóak, de igény esetén, egyes darabokra külön előrendelést is tudnak felvenni még ennél is nagyobb méretben.

„Fiús anyukáknak sem kell már sokáig várni, a kislány kollekció mellett hamarosan készül valami egy társtervezővel, de ez egyelőre még maradjon titok.”-meséli mosolyogva.
A külföldi üzletek mellett Magyarországon a következő 3 helyen tudtok Manuela ruhát vásárolni: Minipolis, Mono Galéria, LittleBig

Fotó: Filep Krisztina Silens Photo & Style

A galériáért kattints a képre!

www.manuela.hu

Fotó: Filep Krisztina, Silence Photo & Style
Helyszín: Petite Planet Kokedama