Az Elysiannál is pezseg a nyár!

2015. június 22.
A fiatal magyar márka újra Pop up bolttal kedveskedik vásárlóinak a Pozsonyi úton. Az Elysian Summer Pop egy üde színfolt a Szent István park közelében.

A márka elérhető árú nyári kollekciójával szeretné megszólítani azokat a nőket, akik letisztult eleganciára vágynak. Az Elysian ezen a helyen mutatja be először vásárlóinak a 2015-16. őszi-téli kollekcióját is, amely által egy úgy arcát is megismerhetjük a márkának. Június 22-től július 4-ig várnak mindenkit az Elysian kicsi boltjában.

Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervező márkájával közvetíteni szeretne.

Az Elysian-nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt, érzéki, de sosem közönséges. Utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra, igazi felfedező. Szeretné megismerni az őt körülvevő közeli és távoli környezetet, ennek érdekében nagy hangsúlyt helyez a tanulásra. Intelligens, művelt, olvasott ember. Lényének fontos jellemzője a titokzatosság, nem tárja fel azonnal személyiségének minden oldalát. Szeret játszani, az életet kalandként is képes megélni, melyhez hozzásegíti derűs természete.

Az Elysian 2015. tavaszi-nyári kollekcióját itt tudod megnézni!

Üzlet: 1137 Budapest, Pozsonyi út 41.