A Daalarna kollekciója bejárta Amerikát

2015. augusztus 03.
A Daalarna 2015-ös Pearl kollekcióját a tavaly őszi New York International Bridal Weeken mutatta be először. A különleges alapanyagokra, egyedi designra és magas minőségre már akkor felfigyelt a szakma és a sajtó, azóta pedig egyre több amerikai szalon és menyasszony érdeklődik a Daalarna ruhák iránt.

Áprilistól júliusig tíz helyszínen mutatta be a Daalarna kollekcióját: Los Angelestől Philadelphiáig, Denvertől New Orleansig a nyugati és keleti parti esküvői ruhaszalon tulajdonosok, beszerzők, menyasszonyok találkoztak a kollekcióval, és próbálhatták fel, rendelték meg a Daalarna ruhákat. A trunk show-kat a Daalarna amerikai brand képviselője és a szalonok közösen szervezték, majd hirdették meg vendégeik között.

„A finom csipke és lágy esésű tüll ruhák, valamint a sellő fazonok az amerikai hölgyek kedvencei” – árulta el Viktoria Jones, a Daalarna amerikai márkaképviselője.

A Daalarna ruhák nem maradnak itthon sokáig, az amerikai show-k után Ausztráliában kerül bemutatásra a kollekció. A Sydney-ben található esküvői szalon 2014-ben választotta designerei közé a Daalarnát, így lett a cég első külföldi partnere.

Jelenleg a Daalarna ruhák az USA-n és Ausztrálián kívül Hong Kong-ban elérhetőek.

Los Angeles:

Denver:

Seattle: