Bemutatkozott Judit Takács Inside Out táskakollekciója

2015. szeptember 02.
Takács Judit tervező új, őszi-téli kollekciója ugyanolyan imádnivaló, mint eddigi munkái.

A Judit Takács márka Inside Out elnevezésű, 2015. őszi-téli kollekció témája az ismétlődő strukturális elemek kialakítása, változatos használata, és a struktúra alakította térélmény.

A tervező számára inspirációul az olyan gazdagon strukturált felületek szolgáltak, mint a soklakásos épületek ismétlődő homlokzata és az elemeik révén kialakult mintarendszer. A kollekció gerincét az ablakok, erkélyek, párkányok felületen történő sorolása és a rész-egész viszonya adják.

Anyaghasználat tekintetében az eltérő felületű és tapintású anyagok (marhabőr, szőrös bőr, tükör és töretett lakk) alkalmazása, a részletgazdag tárgyalkotás jellemzőek. Ebben a kollekcióban a hangsúly a visszafogott színhasználaton, az alapanyagok részleteire helyeződik (árnyalatok, fénytörés, felületi különbségek). Szín és húsoldal együttes használata, a karakteres formák extravagáns, szokatlan részletekkel kombinálva egyediséget kölcsönöz az egyes daraboknak. Fekete, sötétkék, tabak, piros színek jellemzik a kollekciót, technológiai szempontból az eddigiekhez képest innovatív, számos tervezői újítást felvonultató darabok születtek.

A bemutatón készült többi képet itt nézheted meg!

A termékek a webshop megvásárolhatóak az Open Showroomban (Budapest, V. kerület, Október 6. utca 4.).
Elérhetőség: www.judittakacs.com, Facebook/judittakacsdesign

A teljes kollekcióért kattints a képre!


Fotó: Donka Panna
Styling: Bellak Dóra
Modell: Becky -Avantage Models
Make up: Magyar Eszter
Haj: Krasznár Zsolt