Kate Mosstól Kim Kardashianig mindenki Alexander Wang kampányában pózol

2015. szeptember 06.
A fiatal tehetség, Alexander Wang most ünnepli márkájának tíz éves fennállását. Az ominózus szülinap alkalmából felkért egy tucat menő hírességet, hogy pózoljanak a kampányában, és még a jótékonyságról sem feledkezett meg!

Alexander Wangot generációjának legsikeresebb tervezőjeként tartják számon, elég csak emlékezetes együttműködésére gondolnunk a H&M-mel, vagy a 2008-as CFDA (Council of Fashion Designers of America) győzelmére.

Wang már tíz éves fennállását ünnepli, ezért épp ideje volt hogy méltóképpen megünnepelje divatsikereit. A tíz éves évforduló alkalmából rajongóit kérte fel rá, hogy válasszanak 10 darabot a legemlékezetesebb munkáiból, emellett pedig egy jótékony kampányba is belevágott. A fiatalokat támogató DoSomething.org-al karöltve hírességeket kértek fel, hogy pózoljanak a kampányban. A képeken feltűnik Kim Kardashian, Cara Delevingne és Rod Stewart is. „Úgy éreztük, ehhez a kampányhoz olyan embereket kell felkérnünk, akiket mi is tisztelünk, vagy akik fontos szereplői voltak a márka történetének. Akik segítettek, támogattak, akik oly sok éven keresztül mellettünk álltak.” – mesélte Wang.


(Fotók: Profimedia – Red Dot)