10 éves a USE unused

2015. szeptember 08.
Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András 2004-ben alapította meg a USE unused-t, amely napjainkra hazánk egyik vezető divatmárkája lett. Az eltelt egy évtizedben számos dolog történt a tervező trióval; külföldi elismerések, ázsiai és tengerentúli terjeszkedés, megannyi pop up store, és a Berlini Fashion Weeken aratott siker ellenére, mindhárman megőrizték a szakma iránti alázatukat, és töretlen motivációjukat.

A márka szeretné továbbra is a „magyar” jelzőt ismertté tenni a divat nemzetközi elitjében, amit a lehető legautentikusabb módon tesznek, kollekciójuk inspirációja ugyanis állandó jelleggel magyar tematikájú kérdést dolgoz fel. A márka esztétikája kifinomult, konzisztensen magas minőséget képvisel, ruhái egyszerre elegánsak és előremutatóak, időtlenek és nőiesek. Mindez visszavezethető a dizájnerek közötti dinamikus, egymást kiegészítő és állandó fejlődésre ösztönző kapcsolatára, nem utolsósorban pedig a több mint egy évtizedes barátságra.

A USE unused fennállásának közel tíz éves periódusát egy – a márkához méltó – Pop up üzlettel kívánja bemutatni, ahol a korábbi USE unused kollekcióktól kezdve, az aktuális szezon darabjain át az új őszi/téli kollekcióig, számos ismert darab elérhető lesz. A (R)evolution 360° névre keresztelt eseménysorozat és Pop up store szeptember 10-én, csütörtökön 10:00-kor nyitja meg kapuit a Sas utca 16. szám alatt található impozáns épületben. A store szeptember 20-ig mindennap reggel 10 és 20 óra között nyitva lesz, itt a korábbi szezonok népszerű darabjai is újra megvásárolhatók lesznek.

Ez a másfél hét azonban több lesz, mint egy egyszerű Pop up; valódi programsorozat várja a vendégeket, akik számára egyedülálló betekintést nyújtunk a márka jelenébe, és ezzel párhuzamosan visszatekintenek a mögöttünk álló egy évtized munkáira, amiben ruhák és fotók egyaránt a közönség segítségére lesz.

A programsorozat három különböző helyszínen zajlik majd párhuzamosan:
Az utcafronti Pop up üzletünkben lesznek elérhetőek az elmúlt 10 év népszerű darabjai (ruhák, táskák, ékszerek) egy speciális szelekció keretében. Természetesen a USE bag basic kollekció is helyet kap a boltban, továbbá a DC Comics táskái ebben a másfél hétben -20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A showroom terasza is átalakul: a USE bag / My Little Melbourne Lounge Terrace-on mindenkit várnak szeretettel egy csésze finom kávéra a teljes programsorozat ideje alatt. A nyitó hétvégénk egyik legkötetlenebb egy napos eseménye, a Sunday brunch, ahol minden látogatót megvendégelnek egy cappucino-ra és egy croissant-ra, amelyet a My Little Melbourne Cafe biztosít.

Nem lenne azonban teljes ez a tíz nap, ha nem néznének a jövőbe is. Éppen ezért az eseménysorozat részeként a második emeleten található új showroomban már megtekinthető és előrendelhető lesz a USE unused 2016. női és férfi, tavaszi-nyári kollekciója is. A tervezőtrió régi vágya valósul meg most azzal, hogy a következő szezonban debütál a brand férfi kollekciója.

Osztozz velük örömükben, gyere el, nézd meg, próbáld fel és viseld örömmel legújabb designer darabjaikat.

További részletekért és információkért látogass el Facebook-oldalukra!
Cím: Budapest, V. kerület, Sas utca 16.
Nyitva tartás: H-SZ: 10:00 – 20:00 óráig.