Hordható űrkorszak a H&M őszi-téli kollekciójában

2015. szeptember 10.
Sportos energia, vadítóan fényes latex-szerű felületek és hordható futurizmus keveredik a H&M legújabb, 2015-ös őszi-téli Studio kollekciójában. A könnyű cipzáras kabátoktól a melegen ölelő garbókig szinte mindent megtalálunk itt, ami egy őszi ruhatárfrissítéshez szükséges lehet.

A hűvösebb napok beköszöntével sem kell vastag rétegek alá rejteni sikkes darabjainkat. Egy sportos, ugyanakkor vagány cipzáros kabát, egy klasszikusabb kötöttgarbó vagy egy fényes burgundi válltáska nappalra és éjszakára is divatos megjelenést kölcsönözhet számunkra. A H&M 2015-ös őszi-téli Studio kollekciójában az űrkorszak ihlette, fényes anyagbetétek klasszikus és sportos formákkal vegyülve alkotnak különleges, mégis hordható darabokat.

A trendi megjelenés mellett persze a praktikum sem maradhat el: akad bőven szívet és nyakat melengető kötött garbó, vagy fülfázás elleni, kövekkel díszített sapka is. A kollekcióban az őszi falevelek tiszteletére leginkább a burgundi, sötétzöld, bézs, sötétnarancs és szürke színek dominálnak, míg az anyagok között a már említett fényes felületek mellett helyet kap a műszörme, a bőr, a hasított bőr és az örökké elegáns selyem is.
Ha követjük a H&M diktálta trendeket, akkor idén biztosan nem lőhetünk mellé egy cipzáros dzsekivel, egyenes szárú nadrággal, vagány bőroverállal vagy zoknival kombinált magassarkúval.

Az izgalmas kollekció szeptember 10-től érkezik meg a márka Vörösmarty téri üzletébe, és a H&M online vásárlási felületére.