Markáns érzelmek az ékszereken át

2015. szeptember 15.
Reményi Éva, magyar ékszertervező ezúttal olyan kiegészítőket készített, amiket az agresszió ihletett. A PandArte most bemutatja nektek ezeket a különleges hangulatú ékszereket.

Amikor nyáron beszélgettünk Reményi Éva, ékszerkészítővel az új showroomjában, már akkor lelkesen mesélte, hogy a következő kollekciója igazán különleges lesz. Nagyon szereti a pszichológiát, így most abból merített inspirációt, pontosabban arra gondolt, hogy az ékszerein keresztül szeretne kifejezni különböző markáns érzelmeket. Az EMOTION sorozat első állomása az Aggression nevű kollekció, amely ezen negatív érzés felismerésére és levezetésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Reményi Éva limitált darabszámú kollekciósorozatával az érzelmek kifejezését szeretné hangsúlyozni az alkotásban. Saját agresszív energiáival mindenki találkozott már élete során kisebb-nagyobb mértékben, de ha ez az állapot tartósan fennáll, annak súlyos következményei lehetnek az egészségünkre, lelkiállapotunkra és a környezetünkre nézve. Ha tudatosak vagyunk agresszív energiáink felhasználása kapcsán, akkor hasznos dolgokra is tudjuk fordítani a benne rejlő erős impulzusokat.

A galériáért kattints a képre!

A divat inkább pozitív dolgokról szól, ezért is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a tervezőnő felvállalja azt az állapotot, hogy olykor vannak ilyen jellegű érzései, és meg merje mutatni egy kollekcióban. Attól, mert vállaljuk érzelmeinket, gondolatainkat, nem leszünk kevesebbek, sőt!

Az agresszió egy dinamikus, negatív energia, ehhez kapcsolódóan a kollekció is erőteljes, markáns darabokkal operál. Elsőként kap helyet az ékszereken a fekete rhodium, a formák terén pedig az éles sarkak és háromszögek dominálnak. A kisebb ékszereket megtöri egy-egy aranyozott háromszög, míg a nagyobbakon inkább az arany szín hangsúlyos.
Ezeket az ékszereket érdemes személyesen is megismerni, Éva szívesen fogad vendégeket a Logodi utcai showroomjában, csak előtt egyeztessetek vele.:)

Nézzétek meg amárka Facebook-oldalát!