Tervezd meg a saját Burberry sáladatat!

2015. szeptember 28.
Bár a nyárnak hivatalosan is vége, egy percig sem kell szomorkodnunk. A világ egyik vezető divatmárkája, a Burberry meglehetősen újító ötlettel állt elő, amikor is világszerte megnyitotta az úgynevezett „Scarf Bart”, vagyis sálbárt.

Az áttörést jelentő üzletek kifejezetten az egyediségre, exkluzív stílusra irányulnak, ahol a vásárlók lehetőséget kapnak, hogy szabadjára engedve fantáziájukat, saját maguk tervezzék meg kiegészítőjüket. Az ellenőrzött minőségű anyagok hétezer féle variációjából lehet majd eldönteni, melyik az igazi, így egészen biztos, hogy az itt megálmodott Burberry sálaknak egészen kis eséllyel akad majd párja.

A hagyományos szövőszéken, száz százalék kasmírból szőtt sálakat a skót Elgin és Ayr városaiban készítik, ahonnan egyenesen az üzletekbe szállítják. Aki azonban otthonról szeretné elkészíteni egyedi ruhadarabját, az is megteheti, hiszen már a divatház honlapján keresztül is megrendelhetőek a trendi kendők.

Érték az egyediség

Az egyre terjedő dizájner boltok ma már nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy népszerű, prémium termékeikkel személyesebb kapcsolatot teremthessenek luxust kedvelő vásárlóikkal. Az egyéni igényeket kiszolgáló It-bagek mellett megjelentek a saját, testre szabott Jimmy Choo cipők, de rendelhetünk egyedi vésésű Fabergé tojásokat, vagy akár monogrammal ellátott Louis Vuitton bőrárukat is.

Ha pedig Cara Delevine, Rosie Huntington-Whiteley után mi is szeretnénk beszerezni a speciális, Burberry kasmír sálunkat, akkor bizony számítsunk rá, hogy a luxusnak ára van. A termékek ugyanis 335 font-tól, azaz 140 ezer forinttól kezdődnek.