Stílusos ősz: a legmenőbb táskák

2015. október 06.
Ezen a héten olyan magyar designer táskákat mutat be nektek a PandArte bloggere, amikbe egyből beleszerettek majd! Ismerjétek meg a TheBétaVersion őszi-téli kollekcióját.

A TheBétaVersion új kollekciója az őszi erdő nyugalmát és az évszak legstílusosabb árnyalatait hozza el a városi hétköznapokba: világosszürke, mustársárga, burgundi és khaki színekben kínálja legújabb termékeit. Rainer Zsófi tervező ezúttal is ihletet merített a népi motívumokból, de a modellek funkcionalitását az urbánus létforma határozta meg.

Az elegáns, shopper fazonú bőrtáskát és a clutch-ként is használható válltáskát a Béta védjegyévé vált finom, áttört mintázatok teszik igazán izgalmassá, míg a bőrből és cseppálló vászonból készített uniszex hátizsákot és az oversized shoppereket az egyszerű formák dominálják. Az őszi kollekció alapgondolata az alapítók mátrai kirándulása során született meg.
„Minden városlakó fejében időről időre megfordul egy romantikus, de kevéssé életszerű gondolat: milyen jó lenne megszabadulni a zajtól, a szmogtól és a rohanástól, és a gangra néző lakást egy csendes, erdőszéli faházra cserélni. A legtöbb ember persze rövid időn belül hiányolni kezdené az urbánus létformát, de a természet közelségéről sem mondana le egykönnyen. Ez a gondolatmenet vezetett el legújabb kollekciónk megtervezéséig: mátrai kirándulásunk során határoztuk el, hogy az őszi erdő színeivel, hacsak jelképesen is, de szeretnénk nyugalmat csempészni a szürke hétköznapokba” – magyarázza a 2015-ös őszi kollekció alapgondolatát Rainer Zsófi tervező, aki szerint az egyszerűség, a csend és a nyugalom iránti vágy öltött testet a legújabb modellekben.

A kollekciót megnézheted a képre kattintva!

A kollekció öt, különböző funkciót betöltő modellből áll, amelyekkel a TheBétaVersion a városi életmód támasztotta igényekre ad választ:

Bella, a shopper fazonú bőrtáska elegáns, látványos és praktikus kiegészítő, akárcsak Alma, ami nappal váltásaként, este pedig clutch-ként is viselhető. Meleg, világosszürke színük az idei őszi szezon legsokoldalúbb semleges árnyalata.

A bőr és cseppálló vászon kombinációjából két uniszex modell készült őszre: Felix, a hátizsák – beépített filc laptoptartó zsebével – stílusos megoldást kínál azoknak, akik szeretnek mindig szabadon mozogni, és akár egy kávézóból is irodát tudnak varázsolni. Maxim, az oversized vászon shopper pedig azoknak remek választás, akik napközben a fél életüket magukkal hordozzák: kezdve a sportfelszereléstől az esti bevásárlásig.

Vilma, a piros pénztárca már híres darab: azt beszélik róla, hogy szerencsét hoz az anyagiakban, rengeteg zsebével és rekeszével pedig garantáltan megoldást jelent az örök kártya- és aprópénzproblémára.

Showroom: 1111 Budapest, Budafoki út 22., 4. emelet 20., 55. kapucsengő (bejelentkezés szükséges)
Elérhetőség: thebetaversion.com

Fotó: Károlyi György (Flashback)
Haj: Svégel Gergő
Smink: Vozák Tímea
Modellek: Varga Zsófi, Ungár Péter