Festy „hazai” outfitjei a New York Fashion Weeken

2015. október 07.
Bloggerünk Festy a New York Fashion Week-en magyar tervezők ruháit viselte, hogy kint is ismertebbek legyenek a magyar tehetségek.

Sziasztok!

A fashion week első napján nagyon izgatottak voltam, hogy végre elkezdődik az őrület. Ezen a napon készült ez a különleges outfit. Sokan megdicsérték és lefotózták Cakó Kinga gyönyörű nadrágját, amit Navona Fashion felsőjével és a Pandora legújabb őszi kollekciójával kombináltam.

Már többször is azt tapasztaltam, hogy amikor egy különleges magyar designer ruhában érkezem egy bemutatóra, akkor egyből lecsapnak a szettre a fotósok és elkezdik befotózni a részleteit, aminek nagyon örülök, mert legalább ezzel tudom egy kicsit segíteni a magyar tervezőket, hogy külföldi oldalakon és médiákban is megjelenjenek az alkotásaik. 
Szerencsére már több éve pár tervezővel szoros kapcsolatban vagyunk, így egyre jobb szetteket találunk ki. Sokszor speciálisan a divat hetekre válogatunk ki darabokat vagy akár készítenek új ruhákat is, amik megfelelnek a külföldi street style stílusnak. Egy-egy fashion week-et több hónap egyeztetés, ötletelés előzi meg, hogy utána szuper szettekben lehessen megjelenni! 

Festy

Fotó: Szín Róbert

Outfit

Nadrág: CAKÓ
Felső: Navona Fashion
Cipő: Adidas Stan Smith
Ékszerek: Pandora