Pocakkal is divatosan

2015. október 20.
Gólyahír a bloggereink háza táján! Képzeljétek, a PandArte bloggere, Dóri az első kisbabáját várja! Ezért egy olyan outfitet mutat be nektek, amiben pocakkal is divatosak lesztek.

Az biztos, hogy közel öt éves bloggerkedésem óta ezt a posztot a legizgalmasabb megírni a számomra. Nagy boldogsággal árulom el nektek, hogy anyuka leszek.:) Egy öthónapos kisfiút hordok a szívem alatt, aki napról napra szépen cseperedik, és egyre többet mocorog a pocakomban… Egy csoda az élet!

A baba folyamatos növekedése azt is jelenti számomra, hogy be kell újítanom jó pár darabot a ruhatáramba… Ráadásul nagyon fázós is lettem a terhesség alatt, úgyhogy a réteges öltözködés most kulcsfontosságú a számomra! Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire az előtérbe került a kényelem, mint szempont.

Kismamaként a kényelem mellett nem szeretnék lemondani a csinos, elegáns ruhákról sem, ezért örömmel szemezgettem a magyar tervezésű NON+ ruhák között. A legújabb őszi-téli kollekcióban is a pamutos anyagok dominálnak, amik egyrészt komfortosak, másrészt pedig finoman nyúlnak is, így felveszik az egyre csak gömbölyödő pocak formáját!

Abszolút kedvencem a hosszított mellény, ami szoknyához, ruhához és nadrágos szettekhez is nagyon jól passzol. Csak úgy, mint az összes ruhánál, többféle színből lehet választani, de nekem most valamiért ez a jó kis élénk piros jött be a szürkével.

Ehhez a szetthez egy magasított talpú TOMS cipőt választottam, ami tényleg nagyon kényelmes, és még nőies is. A nyakamba pedig Reményi Éva, vagyis eVe rézből készült nyakláncát akasztottam. A legújabb ékszerkollekciójáról korábban már írtam nektek.

Szóval izgalmas változások előtt állok! A jövőben is folytatom a PandArte blogot és szemlélet módot, a posztjaim viszont egy kicsit kibővülnek majd babadesign témákkal, vagy kismamákat érintő kreatív témákkal, a jövőre vonatkozóan pedig alkotói terveim is vannak.

PandArte

Ruhák: NON+
Cipő: TOMS
Nyaklánc: eVe
Fotók: Vivien Arato Photography