Zsinórból ékszert – workshopra hívunk

2015. október 15.
Szeretnétek egyszerű zsinórokból csodaszép ékszereket készíteni? Ha igen, akkor most itt a lehetőség, hogy megtanuljátok a technikát PandArte workshopján!

 

Október 17-én ismét PandArte workshopot tartunk, ezúttal Folenta Design-nal közösen. Kádár-Füzi Réka kétgyermekes fiatal anyuka, aki nagyon lelkesen kezdett bele az ékszerkészítésbe. Viszonylag hamar elég nagy sikereket ért el a munkáival, mesélt is nekem arról, hogyan építette fel otthonról a Folenta Design márkát.

Én egyébként azért szeretem az ékszereit, mert egyszerűen és letisztultan szépek! Egy hétköznapi, póló-farmer szettet ugyanúgy fel lehet velük dobni, mint egy alkalmi ruhát, jó kis kombó ez egy Nőnek:)

Ezen a PandArte workshopon tőle tanulhattok különböző zsinór technikákat, amik segítségével nagyon szép ékszereket készíthettek majd a helyszínen, ezeket láthatjátok a képen is.

WORKSHOP
A workshopon két csomag, vagyis ékszerszett közül választhattok. Természetesen a színek terén is adunk nektek variálási lehetőséget:) Őszre hangolódva ezek közül a zsinórokból szemezgethettek: királykék, bézs, piros, fekete, szürke, burgundi (bordó).

1. szett: Rövidebb nyaklánc, karkötő és dugós fülbevaló. Az arany fonál opcionális benne, lehet ezüst is, és lehet az egész egyszínű, a választott színedben. Az arany kellékeket is ki lehet cserélni ezüstre.
2. szett: Hosszabb fazonú nyaklánc, karkötő és lógós fülbevaló. Természetesen itt is te választhatod ki kedvenc színedet, illetve az arany vagy ezüst kellékeket. Fontos, hogy mindkét esetben, az ékszerszetten belül is választhatsz több színt, ha nem szeretnéd, hogy minden ugyanolyan színű legyen!

Jelentkezés és árak ide kattintva!