Ékszertervezés és menedzsment – indul a Manage [it] Yourself rendezvénysorozata

2015. november 07.
A MOME design -és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett Manage [it] Yourself évadnyitó eseményének középpontjában az ÉKSZER áll majd. Visy Dóra és D. Nagy Kinga kortárs ékszertervezők mesélnek majd saját márkájukról és az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól.

A Manage [it] Yourself idei első alkalmának témája az ÉKSZER lesz, Visy Dóra a dorivisy, D. Nagy Kinga a The Mama Kin képviseletében, valamint Kiskéry Dániel fognak beszélgetni a kortárs ékszertervezésről. 

Az est egyik fő témájaként a tervezők a márkaépítés és a saját márka lehetőségeit fogják körüljárni. A rendezvény során lesz szó még az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, mit jelent ma designerként dolgozni Magyarországon. Az est szervezői leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, és hogyan lehet ma érvényesülni ékszertervezőként a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.