Különleges kollekcióval ünnepli 15. születésnapját a NATI100%PUREIDEA

2015. december 04.
Gyulai Nati márkáját a kezdetektől fogva a folyamatos kísérletezés jellemzi. A Wonderfur kollekcióban merészebb és visszafogottabb modellek és színkombinációk egyaránt szerepelnek, amelyeket a tökéletesen kivitelezett színátmenetek tesznek igazán különlegessé.

Gyulai Nati márkáját a kezdetektől fogva a folyamatos kísérletezés jellemzi. Kollekciói mindig más-más témára épülnek, amelyek fókuszában gyakran saját fejlesztésű, művészi gondosságal kivitelezett felületmegmunkáló technikák állnak. A NATI100%PUREIDEA darabjai illeszkednek a nemzetközi irányzatokhoz, ugyanakkor nagyon karakteresek, egyedi hangvételűek. A merészebb megoldásokhoz szolid, visszafogott sziluettek társulnak, így a hétköznapi ruhatárba is könnyedén beilleszthetők.

Az idei téli kollekciónál szintén egy innovatív, természetesen saját fejlesztésű metódus, a „szőrfestés” áll. A divattervező kollekcióiban már jó ideje kitüntetett szerephez jutnak a munkaigényes anyagfelületek és az azokat hangsúlyozó szabászati formák. Az egyedi fejlesztésű „szőrfestés” alapanyaga egy luxus minőségű, rendkívül hosszúszálú műszőrme, amely a speciális felületkezelést követően nem csupán látványában, de tapintásban is kivételes élményt jelent. A technika a szőrmét tömörebbé, vastagabbá, ugyanakkor rugalmasabbá is teszi, s a szabásvonalak elrejtésére is lehetőséget ad. A technika rangos szakmai elismerést is kapott, 2014-ben a Magyar Formatervezési Díj egyik különdíját nyerte el.

A Wonderfur kollekcióban merészebb és visszafogottabb modellek és színkombinációk egyaránt szerepelnek, amelyeket a tökéletesen kivitelezett színátmenetek tesznek igazán különlegessé. Az eljárás roppant munkaigényes, az anyag elkészítésének szinte minden centimétere gondos kézimunka eredménye. A kollekcióban kabátok, szoknyák és ruhák egyaránt szerepelnek, amelyekhez immár azonos karakterű táskák is választhatók. A márka ettől az évtől kezdődően a lakberendezési kiegészítők piacán is megjelenik, azonos hangulatú párnákkal debütál.

A kollekció további darabjaiért kattints IDE!

Hol: Balllon Showroom: XIII.Visegrádi u.19. H-P 12.00-19.00 (06 30 515 6006), Treasure Budapest: V. Aulich u.5. H-P 10.00-18.00 Szo 10.00-14.00 (06 70 775 0804)

Elérhetőség: natipureidea.com, Facebook/NATI-100-PURE-IDEA