Menő cuccok kismamáknak

2015. december 08.
A PandArte bloggere most olyan menő cuccokat mutat be nektek, amik kismamaként nem csak praktikusak, de stílusosak is.

A terhességem 28. hetében járok, egyre jobban kerekedik a pocakom és egyre jobban érzem a kisfiam súlyát. 🙂 Így most már még fontosabb, hogy a ruháim kényelmesek és rugalmasak legyenek. Megmutatom nektek az aktuális kedvencemet, amihez egy szuper táskát is találtam!

Ez a puha NON+ pamut ingruha abszolút favoritom, mert elég csak ezt felvennem egy nyaklánccal és máris stílusosnak érzem magam! Közben nem is feszengek benne, kényelmes és rugalmas viselet, a pocaklakó is szépen elfér benne…egyébként pedig a szülés után is tudom majd hordani, ami nem elhanyagolható szempont!

Nagy örömömre ehhez a kék ruhához találtam egy olyan Lengyel Zsuzsi táskát, amit többféleképpen is tudok kombinálni! A Big Bag Builder kollekció lényege egyébként az, hogy nem kész táskákat vonultat fel, hanem olyan elemeket, amelyből mindenki megépítheti a saját, tökéletes táskáját és szabadon engedheti kreativitását. Nekem ez a három szín tetszett meg a legjobban.

A táskarészek különböző színű és textúrájú bőrökből készültek, és a különböző vállpántok segítségével az összeállított táska használható kézi-, esetleg válltáskának, de hordható háton, vagy akár keresztben is. Játék ez a javából:)

Kismamaként, és leendő Anyukaként azt hiszem ez a praktikusság jól fog jönni, minden esetre fel kell készülni:) Tényleg szívből ajánlom nektek is ezeket a magyar tervezésű divatos dolgokat, mert elég sokat használom őket, így már tudom, hogy nem csak szépek, de megbízható minőségűek is!

Fotók: Vivien Arato Photography

Ruha: NON+ Táska: Lengyel Zsuzsi Helyszín: Solinfo Lighting & Home

A teljes galériáért kattints a képre!