Karácsonyi pop-up bolt – szuper ajándékokkal

2015. december 18.
Megnyitott az Andrássy úton a Projekt Showroom 15., karácsonyi tematikájú pop-up bolt. Az Unikornis karácsonya címet viselő válogatás rendkívül gazdag kínálatában tuti, hogy találsz ajándékokat.

Az Andrássy út 5. szám alatt nyílt meg a Projekt Showroom idei karácsonyi ajándékboltja, amely a szervezők sorban 15. tematikus eseménye. Az Unikornis karácsonya címet viselő pop-up bolt december 22-éig, minden nap 10:00-től 20:00 óráig várja az utolsó pillanatokban egyedi ajándékra vadászó érdeklődőket egy különlegesen gazdag és változatos kínálattal.

A Projekt Showroom pop-up boltjaiban már megszokott módon a gondosan válogatott árukínálatban nagy nemzetközi márkák és hazai designerek együtt lépnek színre, kiszolgálva a potenciális vásárlók életének számtalan aspektusát. Ahogyan immár 4. éve, a Projekt Showroom ajándékboltja a karácsonyi hajszában emberléptékű alternatívát, nem hétköznapi vásárlási élményt nyújt.

Kapható például számos ékszer és divat-kiegészítő, ruhák, táskák, telefontokok, pénztárcák, kerámiák, konyhai eszközök, könyvek, naplók és füzetek. A válogatásban a hazaiak közül helyet kapott például az Agnes Kovacs, a Kincses Zsanett Jewellery, The Four, Ducsai Judit, Alpa Gloves, Astronaut, Captain’s, Wowa, Kezemura, Eccehomo, Néma Júlia. A korábbi évekhez hasonlóan a gyerekeknek szóló kínálat is nagyon széles lesz, a nekik összeállított válogatás lényegében egy teljes bolt lesz a boltban.

Az Unikornis karácsonya már csak a belső kialakítása miatt is megér egy látogatást: a Hankó Julcsi enteriőrtervező és stylist által megálmodott és a KREA Művészeti Iskola diákjainak közreműködésével berendezett tér egy színes, vidám, csillogó, játékos, helyenként direkten esetlen és a tavalyi („A Karácsony Szellemének Otthona” elnevezésű) karácsonyi üzlethez képest nagyon mai világot teremt meg, mely most is elvarázsol és inspirál.

Mindeközben pedig továbbra is nyitva lesz a Projekt Showroom másik karácsonyi boltja egészen január 5-éig, ahol elsősorban karácsonyi dekorációs tárgyakat és a turisták számára összeállított Budapest tematikájú szuveníreket lehet kapni magyar tervezőktől.

Praktikus információk:
Nyitvatartás: hétfő-vasárnap 10:00 -20:00 óráig, cím: 1061, Budapest, Andrássy út 5.
Az Unikornis karácsonya december 22 este 8:00 óráig lesz nyitva.
Az üzletben csak készpénzben lehet fizetni.

Facebook/projektshowroom

Egy kis vizuális ízelítőért kattints a képre!