Szupermenő plus-size kollekcióval készül Beth Ditto és Jean Paul Gaultier

2015. december 21.
Beth Ditto énekesnő és a legendás Jean Paul Gaultier divatház a napokban jelentették be kollaborációjuk gyümölcsét, egy különleges, plus size pólókollekciót.

Beth Ditto és Jean Paul Gaultier azóta elválaszthatatlan barátok, hogy Ditto először vonult a tervező kreációjában egy különleges bemutatón. A sikeres kollaboráció után a páros ezúttal újra összefogott, hogy közös pluse size kollekciót dobjanak a piacra, ami végre igazi high fashion darabokat kínál a nagyobb méretű nőknek is, a gagyi üzletek eldugott sarkaiban prosodó, nagymamamintás óriáspólók helyett.

„Jean Paul a legnagylelkűbb, legpozitívabb ember!” – áradozott Ditto a kollekcióról. „Őszintén imádja a nőket, bármekkora is legyen a ruhaméretük, bármennyi is legyen a koruk, ő tudja, hogyan érje el, hogy egy nő elragadónak érezze magát. Imádom, hogy a pólója egyszerre vicces és trendi, csak mint a legjobb emberek!”

Gaultier élénk printeket és igényes szabásokat ígér, finom részleteket, rengeteg selymet és hímzést, olyasmiket amik (a tervező saját bevallása szerint is) hiányoznak a szokásos plus size darabokból. A divatbemutatón debütált fűzővel díszített hosszított fazonból megtartják majd a darab vintage ihletését, és a ruha lágy, könnyed esését.

„A nagy lányok gyönyörűek, Beth pedig igazán szupergyönyörű!” – magyarázza Gaultier. „Éljen a formás szépség, a kerek mellek és fenekek!”

A teljes kollekció februárban lesz kapható, de addig is megvásárolhatjuk a Beth Ditto Jean Paul Gaultier pólót 165 dollárért itt.