Tamara Toth Me, Myself and I kollekciója

2016. január 05.
Rengeteg izgalmas változás történt a Tamara Toth háza táján az aktuális kollekciót megelőző időszakban. Az új, őszi-téli kollekció sem véletlenül viseli a Me, Myself and I nevet.

Rengeteg izgalmas változás történt a Tamara Toth háza táján az aktuális kollekciót megelőző időszakban. A 2015 FW szezont megelőző hónapok több szempontból is meghatározóak voltak a márka életében: két nemzetközi webshop-on keresztül megkezdték a terjeszkedést a külföldi piac felé, valamint a gyártás gördülékenyebbé tétele érdekében ettől a szezontól együttműködnek egy varrodával is.

A 2015 F/W kollekció nem véletlenül viseli a Me, Myself and I nevet. Tóth Tamara a benne rejlő nőt kereste, megtartva a már megszokott tomboy vonalat es bohémséget is. A márka életében először megjelennek a markánsabb színek, valamint a denim. A kollekció hangulata a vintage chic stílust idézi, a Tamara Toth-ra már az indulása óta jellemző markáns ellentétpárokkal, feminin és maszkulin jegyek izgalmas keverésével. A hetvenes évek boho-luxe életérzését tükrözik a nagy, arany színű gombok, az olykor kivillanó, érzéki csipkerészletek és a trapéz szabások – letisztult, modern formában jelennek meg a kollekcióban. A makulátlan fehér, a már említett denimvászon és a szigorúság érzetét keltő barna csíkos szövet jellemzik a darabok anyaghasználatát: hamisíthatatlanul modern, kortárs stílusjegyek, örökzöld klasszikus elemek és vintázs-hangulat, valamint egy bátran férfias darabokat is viselő, magabiztos Nő jellemzi a kollekciót.

Mivel a flagship kollekció darabjai talán kicsit távolabb állnak az elmúlt években felépített Tamara Toth-nőtől, – a korábbi szezonokban megszokottnál nőiesebb anyagokat es sziluetteket használt a tervező -, elérkezett az ideje annak is, hogy megszülessen a régóta tervezett „kistesó”, a márka alvonala, a Tamara Toth-tól megszokott casual darabokkal. A t-deepartment egyesíti mindazokat a darabokat, amik a korábbi szezonokban a legsikeresebbnek bizonyultak, valamint kiegészítve a t-shirt vonalat, kötöttáruval is bővült. A kismárka és a Tamara Toth brand ezentúl kéz a kézben jár: ezt jelezve használtak több darabot is a t-deepartment kötöttjei közül a flagship kollekció kampány és lookbook fotózása során is.

A galériáért kattins a képre!

Fotó: Liziczai Réka
Haj: Vogl Borcsa, Hevesi Krisztián
Smink: Mihály Vivien, Rozita Tóth
Styling: Anu Jargalsaikhan, Magos Andi
Asszisztens: Szuromi Betti
Model: Virp @Highlight Models, Panna @Highlight Models

Elérhetőség: tamaratoth.com, Facebook/tamaratothofficial