Jótékony ékszerek kismamáknak

2016. január 19.
A PandArte bloggere közel hat hét múlva hozza világra első gyermekét, ami miatt már nagyon izgatott. Most olyan ékszereket mutat be nektek, amiket kismamáknak ajánl, de szépségük miatt igazából bármelyik nő szívesen viselné őket.

 

Ha már első babavárás, szerettem volna ezt megörökíteni, így év végén megleptem magamat egy pocakfotózással. 🙂 Csodálatos helyszínen, szép ruhában, a kedvenc fotósommal, igazán szuper hangulatban telt el ez a pár óra. Erről láthattok most pár képet, de a posztban bemutatom a kismamák kedvenc ékszereit is!

A fotózás a Rooms fotóstúdióban zajlott, ahol meseszép enteriőrökkel tették igazán varázslatossá a hangulatot. Erre az alkalomra egy élénk piros, hosszú ruhát választottam. Valamiért mostanában ismét megkedveltem ezt a színt… persze a karácsonyi hangulat is közrejátszott ebben.

Kiegészítőknek most egy pihe-puha macit álmodtam meg, és mivel addigra már tudtuk mi lesz gyermekünk neve, jópofa ötlet volt kirakni fakockákból az Ármin nevet, ami egyedileg készült a számunkra.

Kismama ékszerek

Amit még a ruha mellé választottam az egy különleges ékszer volt, ami nem csak mutatós darab, de mint kiderült, jótékony hatással van a pocaklakó fejlődésére is. A Proud MaMa nyakláncok a terhesség 5. hónapjától vannak igazán kedvező hatással a pocakban lévő kisbabára, ugyanis a magzat ebben az időszakban kezdi el hallani az anyaméhen kívülről érkező hangokat. A nyakláncon lévő medál a kismama hasán való mozgástól csilingelő hangot hallat, mely megnyugtatja a babát és jó hatással van a központi idegrendszerére. Erre a „zenére” a születése után is emlékezni fog, így később is nyugtató hatással lesz a gyermekre.

Nekem ez a szíves tetszett meg a legjobban, de számtalan típust találtok belőle! Az alapdarabokon kívül vannak féldrágakövekkel díszített ékszerek is, melyek különleges spirituális jelentéssel bírnak. Ha szeretitek a dominánsabb darabokat, azokat is találtok köztük, ezek kristályokkal, rojtokkal és gyöngyökkel díszített nyakláncok.

A nyakláncok mellé karkötők is dukálnak, amik kisebb és nagyobb üveggyöngyökből készülnek – egyes típusok méretre igazíthatóak – apró medállal és színes kövekkel variálják őket a tervezők, melyek a gyermekek neme szerint is választhatóak, rózsaszín, illetve kék köves charmokkal.

Az is a jó ezekben az ékszerekben, hogy pocakkal és pocak nélkül is nagyon mutatósak, a nyakláncokat és a karkötőket pedig úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást, ezért külön-külön és egymással kombinálva is hordhatóak.

Az összes Proud MaMa ékszert a 2mom oldalán tudjátok megnézni, ahol azt is láthatjátok, hogy melyik üzletben találjátok meg kedvenceiteket.

Once Upon a Time maci: Mamas & Papas
Egyedi készítésű fakockák: kreativajandek.hu
Ruha: Hello Baby Collection
Fotók: Vivien Arato Photography
Smink: Rausch Bernadett