Minimalista nőiesség az ékszerek szerelmeseinek

2016. április 11.
Megmutatjuk az eVe by Eva Remenyi 2016. tavaszi-nyári ékszerkollekcióját.

Az eVe by Eva Remenyi legújabb, 2016. tavaszi-nyári kollekciója, az INNOCENCE alapkoncepciója tovább követi a brand jellegzetes, erőteljes minimalista irányzatát, átvezetve az ékszerek szerelmeseit a szezonnak megfelelően egyfajta ultra feminim emocionális világba, amelyet maga az ébredező természet inspirált.

Idén tavasszal a tervező, Reményi Évi letisztult esztétikus formavilágát a frissesség, a megújulás és az ártatlanság szerepeivel játszva fogalmazta meg. Az INNOCENCE kollekció alap motívuma a cseppforma, amely magát a női princípiumot szimbolizálja, rejtett ezoterikus felütéssel fűszerezve. A maga egyszerűségében kíséri végig natúr sziluettje a teljes kollekciót. Az ékszerek lágyságot és egyfajta nemes, erőteljes hangsúlyt kölcsönöznek a viselőjének. A grandiózus darabok mellett megtalálhatóak a visszafogottabb, kisebb formák is.

Az általánosságban alkalmazott kivitelezési technikákhoz hasonlóan az ékszerek alapanyaga a réz, amely 24 karátos arannyal, sejtelmes hatású rosé arannyal illetve ezüst fényű rhódiummal vannak futtatva. Ahogyan az eVe brand korábbi kollekciói, minden darab az egyedi kézzel készült ékszerek és contemporary design trendek kitűnő kombinációja.

A galériáért kattints a képre!


Designer: Reményi Éva
Fotó: David Ajkai Photography
Details: Zsuzsanna Simon & Benedek Bognár
Styling: Zsuzsa Peleskey, Stylist
Make up: Agnes Pataky, Makeup artist
Modell: Lilla / Highlight Models
Graphic design: Bárdos Barbi

Kapcsolat: www.evebyevaremenyi.com, Facebook/evebyevaremenyi
Showroom: 1012 Budapest, Logody utca 63.