Egyedi táskák, névre szóló pénztárcák

2016. április 26.
Gyönyörű táskákat mutat be nektek a PandArte bloggere. A magyar designer bőr kiegészítőinek most sem lehet ellenállni.

Hűha lányok, elkészültek Pap Annamária tavaszi-nyári táskái és pénztárcái! Elég nehéz ellenállni, pláne így tavasszal, amikor alapvetően is szeretünk megszabadulni a téli ruhák és kiegészítők egyhangúságától.

Annamarit tavaly novemberben mutattam be nektek részletesen. Abban a posztban mesélt arról, hogy milyen sok munka áll amögött, hogy prémium minőségű, kézzel készült bőrtáskák kerüljenek ki a keze alól, érdemes elolvasni a cikket.

Az ANNAMARIA PAP márka exkluzivitását megtartva, idén tavasszal és nyáron leginkább a finom pasztell árnyalatokat részesítette előnyben egy kis ananász sárgával megbolondítva.

Táskáit ezúttal is alapvetően inkább a hétköznapokra tervezte, de úgy, hogy azokkal a különlegesebb alkalmakon is stílusosan lehessen megjelenni. Szerintem ez a legjobb kombináció egy nő számára.

Egy egész kis kollekciót lehet már összeállítani a munkáiból, hiszen a táskákon és tárcákon kívül, kártyatartót és kulcstartót is találhatunk nála. Legújabb kedvenceim pedig a névre szóló pénztárcák, ami szerintem szuper ajándékötlet lehet bármelyik barátnőnknek, vagy épp az anyukádnak, a közelgő Anyák napjára.

A galériáért kattints a képre!