Konsanszky Event Brody Studio’s

2016. június 10.
A Brody Studiosban, exkluzív parti és koncert keretein belül ünnepelt a Konsanszky divatmárka.

A hazai divatipar legnagyobb befektetőjének, a Széchenyi Tőkealapnak (SZTA) köszönhetően jelentős befektetést tudhat magáénak a Konsanszky divatmárka, amellyel új távlatok és nemzetközi piacok nyíltak meg a tervező és csapata előtt. A hatalmas lelkesedés és a márka építésébe, növekedésébe fektetett intenzív munka mellett kevéssé jutott idő arra, hogy magát a befektetés tényét megünnepelje a csapat. Konsánszky Dóra és Tus-Dzsurbán Ágnes párosa már igencsak idejét érezte egy stílusos koccintásnak a sikerekre! A Brody Studiosban, szűk körben lazítottak a márka rajongóival, vendégeikkel, és meséltek az elmúlt hónapok történéseiről.

Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor a Blahaluisiana zenekarból

A hangulatos nyárindító partin a bársonyos/érdes hangú Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor (Blahalouisiana) adott élő koncertet, Aperol koktélos poharak csengése mellett. A zene igen fontos szerepet tölt be a designer életében, Dóra fő inspirációs forrása a tervezésnél. Nagyon erős a kapcsolat a márka stílusa és az inspiratív művészvilág között. Schoblocher Barbara nagy rajongója a Konsanszky márkának és szívesen viseli Dóra kreacióit, teljesen természetes módon lett a márka egyik nagykövete.


Konsánszky Dóra, Szamosi Zsófia, színésznő és Tus-Dzsurbán Ágnes (CEO Konsanszky)

A távlati tervek közé tartozik további kapcsolatok és kollaborációk kialakítása zenei és színházi vonalon, tekintve hogy hasonló célközönséget szólít meg az avantgárd és couture stílusjegyekkel rendelkező márka. Többek között Srej Zsófi modell és Szamosi Zsófia színésznő is Konsanszy-ban érkezett az eseményre, az aktuális tavasz-nyári ‘ABSENTEE’ névre keresztelt kollekció darabjaiból választottak, amely a húszas évek jazz-korszakának szabadságát ötvözi a nyolcvanas évek sportruházatba oltott nőies sziluettjeivel.

A kellemes akusztikus koncert és a kollekciót bemutató fashion videó mellett, pop-up jelleggel, limitált darabszámmal, a teljes kollekció fizikailag is megtekinthető volt a helyszínen. Dóra bravúrós vonalvezetése és különleges szabászati technikái, a kollekció kivitelezésének magas minősége így kezzel foghatóak voltak a vendégek számára. Sőt, az igazán lelkes divatrajongók még meg is vásárolhatták a darabokat amelyekkel szerelembe estek! Kell ennél több egy szép nyári estéhez?

Kattints IDE, és nézd meg a Konsanszky SS16 Absentee kollekciót!

Fotók: Sárközy Marianna