Új üzletet nyit a Musette Budapesten

2016. július 18.
Az olasz designerek által tervezett cipő- és táskamárka fél év hazai jelenlét után megnyitja második üzletét az Aréna Plazaban.

A Musette elismert európai cipő- és táska márka, mely elsősorban művészi kivitelezésű, kézzel készített termékeiről ismert, tavaly év végén érkezett Magyarországra.

„A Musette a tudatos nő brandje, akinek a fast fashion termékekkel ellentétben igénye van az időtállóságra, mégis megfizethető terméket keres, amely nem utolsósorban önálló design műalkotás is” – mondja Cristina Batlan tulajdonos, vezető tervező.

A Musette jelen van Bukarestben, Szófiában, Bécsben, Párizsban és New Yorkban is. A termékek Európában készülnek, különleges alapanyagokból, egyedi designnal. Az anyagokat neves, környezettudatos olasz gyáraktól szerzik be, s az olasz terveket Romániában gyártják le. Egy-egy kézzel készített darab kivitelezése általában 100 gyártási lépcsőfokból áll.

A tervezők minden évben 5 különböző termékvonalat álmodnak meg: az új kollekcióban az Avantgarde képviseli a divatmániásoknak való cipőket, Toujours néven a hétköznapi lábbeliket, Idols alatt pedig a klasszikus magassarkú körömcipőket találjuk meg. A Freedom kategória az extrém vonalat, a DJ pedig a partizó, csillogó világot képviseli.

A márka az új üzletnyitáshoz kapcsolódva versenyt hirdet. A Musette tavaszi-nyári kollekcióját bemutató katalógus perforált lapjaiból kell kollázst készíteni, és a befotózott alkotást az Instagramra #musettecollage és #musettebudapest címkékkel feltölteni.

A szervezők önkifejező és érdekes alkotásokra számítanak. A játék augusztus 31-ig tart, a nyertesek értékes ajándékokat kapnak, a legjobb műveket a tervek szerint ősszel ki is állítják.

További részleteket és a katalógust a márka üzleteiben és a Facebookon találod.