Gombokból ékszert – workshopra hívunk

2016. szeptember 13.
Ha szeretnétek elveszni a textilek végtelen szín- és mintaválasztékában, hogy elkészítsétek a saját, mini ékszerkollekciótokat, ismerjétek meg a legújabb PandArte workshopot!

Szeptember 24-én, szombaton bepillantást nyerhettek a „fércművek birodalomba”, ami egy nagyon hangulatos kis műhely, tele csupa izgalmas dologgal! Megismerkedhettek Sebők Judit tervezővel, a gombprés technikájával és elkészíthettek egy nyakláncot, két másik ékszerrel együtt!

Alig várom, hogy megismerjétek Judit elképesztő textilgyűjteményét, amiből kiválaszthatjátok majd a kedvenceiteket… Lesznek nagyon mintásak, klasszikusak és merészek, állatosak, feliratosak, egyszínűek és nagyszerűek. Az még jobb hír, hogy már a legújabb, őszi-téli minták is ott lesznek!

Amik közül választhattok

TRIO, Macaron vagy Simple nyaklánc! A TRIO három különböző nagyságú gombból áll, a Macaron a nevéhez hűen úgy néz ki, mint egy guszta macaron, kétoldalas, a Simple pedig egy darab gombból áll.
Ezen kívül készíthettek két másik kiegészítőt! Választhattok különböző nagyságú gyűrűket, dugós vagy lógós fülbevalót és karkötőt is. Judit pedig készül egy harmadik meglepetéssel is. Szóval elég nagy szabadságot kaptok!

További részletek a PandArte blogon!