Stahl Barbara az #ÁERONCity kampányban

2016. december 06.
Az #ÁERONCity projekt olyan nőket mutat be a világ nagyvárosaiban, akik saját szakmájukban sikeresek és befolyásosak.

Mind értelmiségi, művészi, független és kreatív hölgyek, akik valami különlegeset képviselnek az adott városban, ahol a fotók készülnek. A tehetséges fiatal nők xÁERON kombináció egy újabb bizonyítéka annak, hogy a márka annak a nőnek tervez, akit nem a kora, hanem a karaktere határoz meg. Az #ÁERONin X projekt körébe tartozó lány a visszafogott luxust képviseli, amely ruhadarabjaiban minden egyes nap megnyilvánul, bármerre is járjon a világban.

A projekt első sorozatának színhelye New York volt. Itt 5 vérbeli New Yorkban élő, kreatív szférában dolgozó lányt fotózott Chris Schoonover a nagyváros utcáin és tetőin az ÁERON 2016-os tavaszi-nyári kollekciójában.

Következő helyszínnek az ÁERON szülővárosát, Budapestet választotta. Elsőként a gyönyörű énekesnővel, Stahl Barbarával dolgoztak együtt, akinek energikus hangja és inspiráló zenéje közel áll a márka stílusához. Barbara a kedvenc darabjaiba öltözött fel az ÁERON 2016-os őszi-téli kollekciójából. A sorozatot a tehetséges ukrán fotós, Alexandra Serafimovich készítette. Helyszínnek a Brody House butik hotel rabul ejtő tereit választották.

A teljes galériáért kattints a képre!