Telitalálat a fa alatt

2016. december 20.
Ékszert ajándékozni egy nőnek telitalálat. A PandArte bloggere most megmutatja nektek legújabb kedvenceit.

Legyen szó anyukáról, barátnőről, anyósról vagy nővérről, biztos vagyok benne, hogy mindegyikük örülne egy apró, vagy éppen nagyobb, csillogó kiegészítőnek. A PANDORA ékszereit azért szeretem nagyon, mert elképesztően sokszínű a kínálat, és játszani is lehet a kisebb-nagyobb szettek összeállításával… Hiszen mindegyik darab passzol mindegyikhez.

A többféle kollekció közül persze most a legaktuálisabb a karácsonyi. Személyes kedvencem a lebegő medál, ami egy nagyon szép és letisztult nyaklánc fő dísze. Ki lehet nyitni, és apró kis petite darabokat beletenni – akár ttöbbféle stílusban. Na ez például már önmagában is szép, és könnyed, a kis apróságokkal együtt pedig még személyes is.

Persze ha nem szeretnénk elaprózni, ki lehet egészíteni egy karkötővel is, a márka jellegzetes charmjaival díszítve. Na itt is csak a képzelet, na meg persze a megajándékozott személy ízlése szabhat határt. Nagyon sok kis charm közül választhatunk kedvünkre valót.

A márka ajándékkereső programja nagyban megkönnyíti a választást: pontól pontra leszűkíti a találatokat az igényeinknek megfelelően… Különben könnyen elveszhetünk az ékszerek birodalmában… Mondjuk az egyáltalán nem baj, ha egy kicsit elidőzünk ott.

Remélem tudtam segíteni! Ezt a posztot szerintem érdemes azonnal átküldeni a megfelelő férfinak, aki épp kétségbeesetten keresi, kutatja a tökéletes ajándékot.

PandArte