Helló Divat Placc 2017!

2017. január 04.
Legyél te is az elsők között, akik kincskereséssel, vagy kincsek kínálatával indítják az évet! A Divat Placc 2017 első vására és bulija.

Az újévi csütörtök este, az évkezdő esti vásár, amely imádnivaló, egyedi hangulatával várja a „nempláza” kincsekre vadászó látogatókat az Anker’t-ben.

A piacozás újfajta megközelítése – amely hazánkban továbbra is egyedülállóan képviselteti magát a night market megvalósításában – ezúttal is közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit, akik akár egymástól is újabb inspirációt nyerhetnek. Újra böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között, sőt gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot, amit a tapasztalatok alapján fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt imádnak.

Új színfolt a Placcon a babaruhatervezők, illetve a kutyás kiegészítők tervezői. A vásár, amely egyben meghitt barátnős program, illetve kultúresemény, az idei évben is szeretne tovább fejlődni, nagyobb figyelmet fordítani a férfi részlegre is. Ebben partnereink a tervezők, akik nagy része a vásárt sajátjaként kezeli, és alkalmi, rendszerint csak itt elérhető különlegességekkel készül. A piac a divat és dizájn témában alkotók számára közösségi ponttá vált, a vevőkkel kialakítható közvetlen kapcsolat miatt pedig közösségi funkciót is betölt. Itt a lehetőség egy kis bárpultozásra, nézelődésre, vásárlásra, trendkövetésre!

A trendkövető vásár természetesen kutyabarát, hangulata és a hely kisugárzása miatt a látogatók zöme a piacozást buliként éli meg, vásárlás közben és utána is esznek, isznak a bároknál, így kijelenthető, a Divat Placc by night a legbulisabb vásár a városban.

A rendezvény ingyenes!

Ha frissítenéd a gardróbodat, ha a barátnőkkel összedobnátok egy piaci asztalt, ha a divat és dizájn témában izgalmas portékáid vannak, vagy tervező vagy, aki jönne kiállítónak, még tudsz jelentkezni!

A feltételekért kattints IDE!