Sármán Nóri varázslatos ruhákat álmodott

2017. január 17.
A hegyek és az erdők titokzatos világa után a természet egyik ősi erejét, a tengert választották a kampány helyszínéül. A LAGOON sorozat képi világának megfogalmazásához a sellők legendáinak titokzatos világa szolgált inspirációul.

Az erős kontúrok, életlen részletek és a végtelenbe vesző horizont mind-mind az elvágyódás érzetét erősítik. A sorozat a tündérmesék szimbolikájából táplálkozva hordozza magán a vágyaink beteljesüléséért tett próbatételek, és az átváltozás stílusjegyeit.

A New York International Bridal Weeken frissen bemutatott NORA SARMAN 2017-es menyasszonyi ruha kollekciójának kampányát idén is a PINEWOOD WEDDINGS fotós-filmes párosa készítette.

A PINEWOOD WEDDINGS fotós-filmes párosa lenyűgöző esküvői képeiről és filmjeiről híres. Legnagyobb inspirációjuk az utazás és a különleges természeti helyszínek. A letisztultság, őszinteség és érzékenység a rájuk leginkább jellemző egyedi stílusjegyek. Elsősorban kis létszámú esküvőkön, természetközeli helyszíneken dolgoznak, és a legőszintébb pillanatok újszerű megfogalmazására törekednek.

Sármán Nóra a családi menyasszonyi ruha szalon harmadik generációjának tagjaként készít különleges menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Minden általa tervezett modellből csak pár darab készül és a tervező minden egyes darab létrejöttében részt vesz. Ennek és a rengeteg kézimunkának köszönhető az, hogy minden darab egyedi és megismételhetetlen. A klasszikus menyasszonyi ruhakészítésnek megfelelően hernyóselyem tüllt, organzát, muszlint használ és francia csipkét. Kollekcióiban a nőiességet, a női létet fedezi fel újra és újra mítoszok, mesék, műalkotások hősnőin keresztül. Ruhái végtelenül nőiesek és épp annyira sejtelmesek és romantikusak, amilyen egy igazi tündérmese.

A galériáért kattints a képre!

Fotó és film: Pinewood Weddings
Ruhák: Nora Sarman
Smink és haj: Skrionya Sára
Styling: Madar Annamária
Tervezőasszisztens: Sármán Réka
Model: Garamvölgyi Flóra

A teljes kollekciót nézd meg a képre kattintva!