Mindezekre Krasznai Norbert, a Société Bistro & Bar séfje kreál egy hat fogásos érzelmes-érzéki menüsort, ahol a tálak és a képek hol színekben, hol textúrákban, hol egymásnak teremtett alapanyag párokban kapcsolódnak a szerelmi művekhez. A vacsora alatt Winkler Nóra kalauzolja a vendégeket műtárgyak és művészeti szimbólumok között, a fogásokban pedig ezek köszönnek vissza Krasznai Norbert séf interpretációjában.
MENÜ:
• Előétel: tojás, cukkini, retek – Koktél: Maybe Flip (Elyx, retek, gyömbér, ehető virág)
• Leves: kókusz, lila karfiol, vadrizs – Kovács Nimród Furmint 2016
• Előétel: kacsamáj, zöldalma, gyömbér – Dr. Bürkin Wolf Wachenheimer Riesling 2017
• Főétel: nyelvhal, paszternák, mák – Koktél: Andy & the Crew (vérnarancs, chai tea, mák)
• Főétel: kacsamell, gomba, áfonya – Chanson Beaune Pinot Noir 2016
• Desszert: méz, sütőtök, fahéj – Gizella Szamorodni 2017
Helyszín: Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15.
Dátum: 2020.02.14.
Kapunyitás: 18:00
Érkezés: 18:30
Kezdés: 19:00
Online jegyvásárlás ITT!
Promóció