Lenyűgöző megjelenés, szeretni való kényelem immáron környezetbarát formában

2020. augusztus 10.
A Kia Ceed család legújabb tagja, az XCeed városi crossover már az első pillanatokban megnyerte az autósokat. A modellcsaládból most az XCeed kapja meg először az ultramodern, környezetbarát Plug-in Hybrid hajtásláncot.

Az XCeed konnektoros hibrid változatának bemutatásával a Kia Motors újabb jelentős lépést tett céljainak megvalósítása felé. A koreai iparóriás üzletstratégiája az alacsony károsanyag-kibocsátású, elektromos hajtású járművek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, az újonc érkezése pedig azt jelenti, hogy immáron a kompakt családi modellek vásárlói is megtalálhatják a számukra ideális, kimagaslóan környezetbarát autót a márka választékában.

Fedezd fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hybrid hajtásláncának köszönhetően a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézheted. A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. Ez nagyban növeli a hajtáslánc hatékonyságát és persze a hatótávolságot is, így tisztán elektromos üzemben akár 58 km-t autózhatsz.

Kiterjesztett horizont

A Kia első, nagyméretű, teljesen digitális Supervision műszeregysége az XCeedben debütált. Az új digitális műszerfal műszakilag és fedélzeti elektronika szempontjából a piac egyik legfejlettebb modellje. A Supervision egyszerűen, gyorsan és világosan juttatja el a vezetőhöz az információkat. Az új műszeregység tervezésénél a lehető legjobb leolvashatóság volt a fő cél, a nagy felbontású képernyő teljesen leváltja a hagyományos műszereket, a kijelző tűélesen, digitálisan, grafikus úton jelzi ki a fordulatszámot és a sebességet.

A 10,25” navigációs érintőkijelző nagy felbontásban mutat meg neked minden információt, a navigációs utasításokat éppúgy, mint az épp játszott dal címét, telefonhívásokat és még rengeteg egyebet. A kijelzőt akár három alkalmazás számára is feloszthatod, így például egyszerre láthatod a térképet, az időjárást és az éppen lejátszott zene adatait. De mutatja az energiafelhasználást és a töltöttségi szintet is.

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető.

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fej- és lábtér vár minden egyes utast. Minden ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A ‘Driver Only’ gomb megnyomásával pedig úgy élvezheted a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórolsz az energiával.

UVO CONNECT szolgáltatás, mely összeköt a külvilággal

A szolgáltatás az év második felében kerül bevezetésre a KIA Ceed modellcsaládban. A telefonodról szinkronizálhatod majd az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazás adatait. A TomTom által működtetett Kia Live Services eközben gondoskodik róla, hogy minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

A Kia XCeed Plug-in Hybrid modellről további információk a kia.com/hu weboldalon érhetők el.

Promóció