Bonts vitorlát egy legendás kávé felfedezéséhez!

2015. április 13.
Karakteres kávé, ínycsiklandó receptek... Következzen a kedvencünk a Monsoon Malabar kávéból készíthető finomságok közül.

A „telt” karakterű, 8-as besorolással rendelkező intenzív Monsoon Malabar kávé biztosan sikert arat majd az erőteljes kávék rajongói között, hiszen textúrája hihetetlenül selymes, karaktere mégis erőteljes és kényeztető.

A Nespresso hivatalos honlapján hamarosan több ínyenc recept is megjelenik a Limited Edition Monsoon Malabar kávé elkészítéséhez: a mi kedvencünk az „Indiai napnyugta”, ami garantáltan elvarázsol téged is!

INDIAI NAPNYUGTA

Hozzávalók:

  • 1 Monsoon Malabar Grand Cru kávé
  • 1cl Vanília szirup
  • 10 cl alkoholmentes kesernyés űditő (tonic)
  • 3 jégkocka
  • 1 physalis (földicseresznye)

Eszközök:

  • 1 Shaker
  • 1 koktélos pohár

Elkészítés:

Önts 1 cl Vanília szirupot a pohárba, majd adj hozzá a 10 cl alkolholmentes üdítőt. Öntsd a Monsoon Malabar Grand Cru eszpresszót (40ml) és tegyél 3 jégkockát a shakerbe, majd jól rázd össze. Ezek után töltsd ki a kávét a pohárba, díszíts földicseresznyével és fogyaszd egészséggel!