Katalin hercegné fotója kicsapta a biztosítékot az amerikaiak körében

2024. július 24.
Katalin hercegné – mint sok más híresség, aki bármit is megmutat a magánéletéből – kisebb botrányt okozott az amerikai kommentelők körében.
Katalin hercegné botrány

Katalin hercegné sem tud olyat tenni, amivel mindenki egyöntetűleg ki lenne békülve a világon. Pedig ő még a legtöbbek által szeretett hírességek közé tartozik.

A walesi hercegné nemrégiben megosztott követőivel egy kedves családi fotót, amin két kisebb gyermeke, Sarolta és Lajos angol mezben drukkolnak csapatuknak a foci Eb-n. A gyerekek az életkorukkal és saját nevükkel ellátott mezben cukin ülnek a tv előtt, és… és ez az a pont, amin az amerikaiaknak megakadt a szemük.

A kommentelők ugyanis azon dohogtak, hogy micsoda dolog, hogy Katalin hercegné gyermekei egy ennyire kicsi tv-n kénytelenek nézni a döntőt. 

„Biztos vagyok benne, hogy Katalinnak futná egy ennél nagyobb tv-re…” – írta egy kommentelő.

„Szerintem annak a tv-nek még egy méter sincs az átmérője” – tette hozzá egy másik, szintén amerikai kommentelő.

Egy angol újságíró, Caroline Bullock azonnal Katalin hercegné védelmére sietett. Bullock cikkében kifejti, mintegy az amerikai olvasókat felvilágosítandó, hogy Angliában a nagyobb nem feltétlenül jelenti a jobbat. 

A brit író szerint mindenki számára teljesen világos, hogy a brit királyi család nagyjából bármekkora méretű tv-t be tudna szerezni a nap bármelyik percében, de a „tv méretével való hivalkodás” nem illik hozzájuk. 

Az angol etikettbe betekintést engedő cikkben Bullock azt is hozzáteszi, hogy Angliában igazából az „újgazdagokra” jellemző a drága holmikkal való hivalkodás. Az „old money” – azaz a generációkra visszamenőleg vagyonos családok – körében előbb talál az ember egy értékes festményt a falon, mint óriás tv-t.

Természetesen Katalin hercegné és családja irányából semmiféle reakció nem érkezett ezekre a felvetésekre. A hercegné valószínűleg jobban el van foglalva a saját gyógyulásáért való küzdelemmel, ami reményeink szerint jó úton halad. Pár héttel ezelőtt ugyanis Katalin hercegné sokak örömére váratlanul megjelent a wimbledoni tenisztornán, ahol díjat adott át.

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images