Szabó Erika imádnivaló közös képen mutatta meg kisfia első nyaralását

2024. augusztus 05.
Szabó Erika a létező legszebb szerepében, édesanyaként ragyog. A színésznő legutóbb gyermeke, Nolen első nyaralásáról posztolt egy meghitt fotót az Instagramon.
Szabó Erika gyereke

Bár Szabó Erika, a Barátok közt Tildája csak ritkán enged betekintést a magánéletébe, nemrég mégis kivételt tett. Egy elragadó fotót tett közzé Instagramon: szívmelengető pillanatképen mutatta meg kisfia, Nolen első nyaralását. A negyvenéves, eredeti végzettsége szerint közgazdász, de koreográfus-asszisztensként is dolgozó színésznő ezt írta a kép mellé: „Helló, Törökország! Kezdődik az első babás nyaralás. Már számoltam a napokat, mint egy kisgyerek, hogy még mennyit kell aludni.” (A fotót ITT tudod megnézni).

Szabó Erika

Szabó Erika és férje 2020-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, gyermekükre pedig három évet vártak. Kisfiúk, Nolen 2023. október 17-én látta meg a napvilágot. Bár ritkán, de a színésznő néha bepillantást enged magánéletük kulisszái mögé: ilyenkor nagyon szerethető pillanatokat oszt meg a rajongókkal. Megmutatta többek között Nolen első találkozását a hóeséssel, láthattuk őket az édesanya munkahelyén, a Thália Színházban, séta közben, hintán ülve, kutyasétáltatáskor és a karácsonyfa alatt is.

Szabó Erika egy beszélgetés során elárulta, a kisfia kiegyensúlyozott, nyugodt természetű baba, aki mosolyogva kel és fekszik. A kisfiú napi rutinja annyira szabályos, hogy órát lehetne igazítani hozzá. Bár a fiatal édesanya kisfia arcát soha nem mutatja meg, a fotókról így is átjön a lényeg: a színésznőre élete legszebb szerepét osztották.

Fotó: Centrál-archív Forrás: Instagram