Ez a nő volt Vilmos herceg első nagy szerelme Katalin előtt

2024. augusztus 11.
Katalin hercegné előtt egy másik lány is közel állt Vilmos herceg szívéhez. Az első barátnőjét, Jecca Craiget Vilmos herceg még a 2011-es lenyűgöző esküvőjére is meghívta.
Vilmos először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné bejelentése óta

Mielőtt Katalin hercegnén, vagy ahogy akkoriban hívták, Kate Middletonon megakadt volna a szeme, Vilmos hercegnek volt egy másik barátnője is – akivel állítólag egy „színlelt eljegyzést” is tartott.

A walesi herceg 2001-ben ismerkedett meg a walesi hercegnével, amikor a St. Andrews-i Egyetemen tanultak, és ahol először közeli barátok lettek. Mielőtt szerelembe estek volna, volt egy másik lány is Vilmos életében. Állítólag a fiatal herceg valamikor Katalin előtt egy Jecca Craig nevű lánnyal járt. Ekkor még mindketten tinédzserek voltak, és annyira közel álltak egymáshoz, hogy a szünetekben Vilmos a lány kenyai családjának birtokán töltötte az idejét.

Jecca Craig, Vilmos herceg első barátnője

Jecca Craig, Vilmos herceg első barátnője

Állítólag Jecca volt Vilmos herceg első szerelme, annak ellenére, hogy a palota akkoriban azt állította, hogy csak barátok. Ez persze nem akadályozta meg a pletykák terjedését a kapcsolatuk természetéről. Információk szerint Vilmos herceg 21. születésnapján Jecca az Egyesült Királyságba utazott, hogy részt vehessen az ünnepségen, amelyen egyébként már Katalin is jelen volt. Állítólag Vilmos és Katalin ekkoriban már titokban randiztak, noha egy interjúban Vilmos herceg azt állította állította, hogy szingli.

Katalint barátként hívta meg a partira, és bennfentesek szerint egyáltalán nem töltött vele időt – ehelyett Jeccára koncentrált. A Jecca és Vilmos herceg közötti románc végül kifulladt, de nem haragban váltak el egymástól. Olyannyira nem, hogy a lányt Vilmos még az esküvőjére is meghívta. Mindeközben Jecca hozzáment az Állattani Társaság szakértőjéhez, Jonathan Baillie professzorhoz.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images