Epres Panni álomszép fotót posztolt a születésnapos lányáról

2024. augusztus 14.
Különleges fotót posztolt Epres Panni a születésnapos lányáról. A modell lánya, Barka 15 éves lett, aki szemmel láthatóan még mindig szenvedélyesen balettozik.
Epres Panni álomszép fotót posztolt a születésnapos lányáról

Epres Panni nagyon büszke a gyerekeire, de csak olyan képeket posztol róluk az Instagram-oldalán, amiken nem látszik az arcuk. Nincs ez másképp a legfrissebb fotóknál sem. A modell néhány egészen különleges fotót osztott meg a lányáról, és azt írta a bejegyzésében: „Ma 15 éve Te vagy a fényünk, a csodánk, az életünk sója, a mindenünk! A legkedvesebb szélvészkisszony! Azt kívánom, hogy mindig olyannak lásd Magad, mint amilyennek mi látunk Téged!”

A galéria első képén Epres Panni lánya balettruhát visel és egy klasszikus pózban lett lencsevégre kapva. Bár itt sem látszik Epres Panni lányának az arca, a fekete-fehér kép hihetetlenül művészi és szemmel látható, hogy Barka mennyire tehetséges! A varázslatos fotót ITT tudod megtekinteni!

Epres Panni már 2019-ben is megmutatta a rajongóinak, hogy mi lánya szenvedélye. Akkor az egyik kommentelő azt írta: „Nagyon ügyi! Pár éve, amikor a bababalett-órára jártunk, nem is tudtuk, hogy egy leendő művésznő jár a csoportba.” ITT nézheted meg a képet.

Epres Panni és Benedek Tibor, az elhunyt olimpiai bajnok lánya 2009 augusztusában jött világra. Barkának született egy bátyja is 2007 júniusában, Mór, aki ma már 17 éves, és az apja nyomdokába lépve szép sikereket ér el a vízilabdában. Epres Panni júniusban a fiáról is megosztott néhány elragadó fotót a születésnapja alkalmából, amiket ITT találsz.

Forrás: Instagram,  Fotó: Centrál archív