Megható fotóval emlékezett Benedek Tiborra Epres Panni

2024. június 19.
Epres Panni szeretete férje iránt örök, tegnap emlékezett meg a 4 éve elhunyt Benedek Tiborról.
Epres Panni Benedek Tibor

Már négy éve annak, hogy az ország egyik vízilabda legendája, Benedek Tibor eltávozott az élők sorából. Maga után hagyta szerető feleségét, Epres Pannit, valamint két közös gyermeküket, Mórt és Barkát. 

A háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Benedek Tiborról felesége egy Instagram-posztban emlékezett meg egy közös képpel. A fekete-fehér fotón a pár a ragyogó napsütésben mosolyog a kamerába boldogan. A képhez Epres Panni annyit írt egy fekete szívecske társaságában: „4 év, örökké”. 

A sporttól való visszavonulása után edzőként is sikereket elérő Benedek Tibor 2020-ban, 47 évesen hunyt el a rákbetegséggel való küzdelem után. Halála mélyen megrázta az egész országot. Epres Panni megemlékezése újra rámutatott arra, hogy az igazi szeretet és emlékezet soha nem halványul el. Benedek Tibor emléke nemcsak a családja és barátai számára marad örök, hanem mindazok számára is, akiknek élete jobbá vált általa.

A szívszorító fotót ITT tudod megnézni! 

Benedek Tibor nemcsak sportteljesítményeivel, hanem emberi nagyságával is mély nyomot hagyott a magyar sportvilágban és közösségben. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó edzőként is jelentős eredményeket ért el, és számos fiatal sportoló példaképe volt. Saját fia, a most 16 éves Benedek Mór is a vízilabdát választotta sportjának, tavaly a KSI színeiben játszva megszerezte első két gólját az OB1-ben.

Epres Panni

Epres Panni

Az Epres Panni és Benedek Tibor közös fotójára érkező közel 29.000 lájk jól mutatja, hogy az emberek sem felejtették el a legendás játékost, és sokan éreznek együtt a modellel ezen a fájdalmas napon.

Forrás: Instagram    Fotó: Centrál archív