Epres Panni fia már 17 éves, és hihetetlenül nagyra nőtt

2024. június 25.
Édes fotót posztolt Epres Panni. Hihetetlen, de a modell nagyfia 17 éves. Mór már kész férfi, egy fejjel magasabb az anyukájánál.
Epres Panni gyermekei valentin-nap

Hihetetlen, hogy rohan az idő! Főleg, ha a gyerekekről van szó. Epres Panni tegnap egy ritka anya-fia fotót posztolt, amitől egyszerűen elállt a szavunk. Benedek Tibor és Epres Panni fia, Mór ugyanis már tizenhét éves. A párnak két gyermeke született: fiuk, Mór 2007 júniusában, lányuk, Barka pedig 2009 augusztusában.

Epres Panni ritkán posztol a gyerekeiről, mindig védi a család magánéletét. Ha mégis megoszt róluk egy-egy fotót, ügyel arra, hogy mindig eltakarja az arcukat. A modell most kivételt tett, és két megható képet tett közzé Instagram-oldalán. Az elsőn tizenhét évvel ezelőtt a pici fia apró kezeit szorítja, a második fotó pedig mostani, és a nála már egy fejjel magasabbra nőtt Mór áll mellette, miközben átkarolja az anyukáját. „Néha azt hiszem, már nem is lehetséges, hogy 17 éve minden egyes nappal még jobban szeretlek!” – írta Panni a bejegyzésben. A fotókat ide kattintva tudod megnézni.

A modellről és fiáról legutóbb tavaly decemberben írtunk utoljára, amikor  elöntötte a budapesti rakpartot az árvíz. A megáradt Dunához Epres Panni is ellátogatott Benedek Mórral, és csodálatos fotókat készítettek. A fotókon Panni és fia összekapaszkodva állnak, miközben körbeölelik őket a naplemente gyönyörű színei és a csodálatos víztükör. A gyönyörű, festményszerű képeket itt tudod megtekinteni.