Különleges helyszínen készült a Katalin hercegné gyógyulásáról szóló videó – titkos jelentése van

2024. szeptember 10.
Tegnap hatalmas örömhírt osztott meg Katalin hercegné egy rendkívül meghitt családi videóban: véget ért a kemoterápiás kezelése és rákmentes lett. A gyógyulásáról szóló felvételek egy igazán különleges helyszínen készültek.
Katalin hercegné videója különleges helyszínen készült

A háromperces érzelmes klipben Vilmos herceg Katalin hercegné gyógyulását ünneplik három gyermekükkel – György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel. 

Károly király és felesége, Kamilla királyné „csodálatos hírként” fogadták a bejelentést, és továbbra is támogatják Katalin hercegnét a teljes felépüléshez vezető úton.

Ugyanis, miközben Katalin hercegné üzenete tele volt reménnyel és ünnepléssel, kihangsúlyozta, hogy „most az a célom, hogy mindent megtegyek a ráktól való megszabadulás érdekében”. Bár jelenleg tünetmentes, ez sajnos nem jelenti azt, hogy nem térhetnek vissza a rákos sejtek a szervezetében, ezért is utal arra Katalin hercegné, hogy hosszú az út a teljes gyógyulás felé.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Katalin hercegné elismerte, hogy az elmúlt kilenc hónap „ijesztő és kiszámíthatatlan” időszak volt a családja számára. Az élmény arra emlékeztette őt és férjét, hogy „elgondolkodjanak és legyenek hálásak az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan természetesnek veszünk.”

A különleges videót a múlt hónapban forgatták Norfolkban, lenyűgöző természeti közegben. Látható, hogy a gyerekek boldogan játszanak a tengerparton és az erdőben, Vilmos és Katalin hercegné pedig egy pokrócon összebújva nézik őket. Azért is különleges a helyszín, mert szimbolikus jelentőséggel bír Katalin hercegné számára, hiszen itt mindig önfeledt perceket töltöttek a családjával, akikből erőt merített az elmúlt időszakban.

Ha minden jól alakul, akkor Katalin hercegné hamarosan visszatérhet a munkához és részt vehet november 10-én az emlékezés napján Londonban.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images