Bölcsebbek, mint az átlag: ebben a két csillagjegyben öreg lélek lakozik

2024. szeptember 15.
Van két csillagjegy, aki jóval bölcsebb a többinél. Bennük sokkan nagyobb valószínűséggel lakozik öreg lélek.
Öreg lélek csillagjegyek
  • Az öreg lelkek jóval érettebbek társaiknál.
  • Van két csillagjegy, aki jóval bölcsebb a többieknél.
  • Elmondjuk, miért lakozik öreg lélek a Bak és Halak csillagjegyekben.

Bölcsek, és nyugodtak, sokkal élesebben átlátják a dolgokat, mint az átlagemberek. Ha valakiben öreg lélek él, nagy segítség lehet a környezetének, ugyanis hatalmas támaszt tud nyújtani embertársaiknak. De vajon mely csillagjegyekre jellemző leginkább, hogy öreg lélek lakik bennük?

 

Jelek, hogy öreg lélek lakozik bennünk

Akárhány évesek is legyünk, ha öreg lélek lakozik bennünk, jóval érettebbnek és bölcsebbnek tűnünk a korosztályunknál. Lehet, hogy egészen más dolgok érdekelnek bennünket, mint a többieket, emiatt gyakran érezzük úgy, hogy kilógunk a sorból. Az öreg lelkű gyerekek sokszor jobban érzik magukat a felnőttek társaságában, mint a többi gyerek között.

De az öreg lelkeknek egyébként sincs gyakran szükségük társaságra. Ha öreg lelkek vagyunk, szívesen töltjük az időnket egyedül, és egyébként is nehezen ismerkedünk. Vélhetően csak igen kevés barátunk van.

Az öreg lelkű emberek filozofikus beállítottságúak: sokkal jobban érdeklik őket a mélyebben rejlő összefüggések, mint az, hogy holnap milyen is lesz az időjárás.

Két csillagjegy, aki gyakrabban születik öreg lélekkel

Két csillagjegy, aki gyakrabban születik öreg lélekkel

Két csillagjegy, aki gyakrabban születik öreg lélekkel

1. Bak (december 22. – január 19)

A Bakot gyakran nevezik a zodiákus „nagypapájának”, de nem csak emiatt számít öreg léleknek. A téli napforduló jegyeként a Bak az a csillagjegy, amely dolgok szerkezetére és alapjára összpontosít. A kérdések és problémák gyökerét akarja feltárni ahhoz, hogy egészében meg tudja azokat érteni.

A Bakok számára már fiatalkoruktól kezdve rendkívül fontos, hogy nyomot hagyjanak maguk után, hogy valamiféle örökséget teremtsenek a világban. A felelősség, amelyet e csillagjegynek vállalnia kell, egyre könnyebbé válik, ahogy idősebbek lesznek és több tapasztalattal rendelkeznek. Ezért tűnik úgy, hogy sok Bak visszafelé öregszik.

2. Halak (február 19. – március 20.)

Mivel a Halak az a csillagjegy, ahol az asztrológiai kerék egyszerre ér véget és kezdődik, ezért ők a legidősebb és a legfiatalabbak egyben. A Halak, a változékony vízjegy évszakilag a tél legvégéhez igazodik. Bár a Kos megkapja a tavaszi újrakezdés és újjászületés vibrálását, a Halak magában foglalja az egész folyamatot, amely ezt a megújulást megelőzi.

A változékony vízjegy arról ismert, rendkívüli érzékenységgel van megáldva. Ez a csillagjegy könnyen ráérez mások apró rezdüléseire is. Míg a Bak bölcsessége gyakorlatias és földhözragadt, a Halak bölcsessége inkább érzelmi. Gondoljunk csak bele! Van-e bármi bölcsebb az óceánnál?

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images